Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burni razlazi slavnih

Počelo je kao bajka, a završilo spavanjem u hodniku, bitkom za imovinu...

Foto: Andrej Kreutz/PIXSELL
1/9
07.07.2017.
u 16:32

Nakon vjenčanja smiješili su se s naslovnica časopisa i pričali o bračnoj sreći, a nekoliko godina poslije na sudu su se borili za imovinu i iznosili pikanterije zajedničkog života

Fotografije njihovih bajkovitih vjenčanja krasile su stranice domaćih časopisa u kojima su s ponosom pričali o svojoj ljubavnoj sreći i onda odjednom - kraj!

Teške riječi, bacanje odjeće, spavanje u hodniku pred stanom samo su neki od primjera kako su ljubavne celebrity bajke završile na kraju. Jedan od burnijih razvoda bio je onaj Vlatke Pokos i Josipa Radeljaka Dikana. Vjenčali su se na prelijepoj pješčanoj plaži karipskog otočja Tursk&Caicos, a na vjenčanju su još bila i Dikanova djeca, sin Leo i kći Lana. Kasnije se Vlatka preselila u Dikanov raskošan stan u Preradovićevoj i sve se činilo idiličnim do kobnog svibnja 2007. godine kada je Vlatka prijavila supruga za obiteljsko nasilje. Žestoko su se posvađali  i Dikan ju je izbacio iz stana, a kada se sutradan vratila po svoje stvari opet su pale žestoke uvrede i Vlatka je čak Dikana udarila nogom. Kasnije je sve pikanterije njihovog zajedničkog života ispričala u knjizi "Život u raju". Tvrdila je da je Dikan dok je bio u krevetu s njom često spominjao pokojnu suprugu Enu Begović te da ju je jednom prilikom i udario nakon što mu je prigovorila zašto se slikao s Ivanom Banfić na Splitskom festivalu. Naime, zasmetalo joj je što se naslikava s drugima a njihovu vezu, barem u to vrijeme, je tajio. Zbog svih ovih  skandala bili su i na sudu.

Ništa ljepša nije ni bračna priča Mije Begović i Željka Žnidaršića. Na početku je sve, baš kao kod Vlatke i Dikana, djelovalo složno i  zaljubljeno, ali nakon šest godina braka 2010. predali su papire za razvod. Dvije godine nakon razvoda počela je i njihova mučna borba za  imovinu. Nakon razvoda Mia je ostala u stanu u Masarykovoj gdje su živjeli tijekom braka i kada se 2012. vratila s Kostarike gdje je snimala reality show "Survivor" dočekale su je promijenjene brave i nije mogla ući u stan i zato je odlučila kampirati pred ulazom dok je bivši suprug ne pusti unutra. 
- Ovo što radim isključivo je pravna borba  i vraćanje vlasništva. Nevjerojatno je da čovjek koji je obavijestio sve medije da posjeduje moje osobne  stvari šeta okolo. On je lopov, ali uvjerena sam da će mu jednog dana biti žao zbog ovog - rekla je novinarima Mija dok je tri dana sjedila ispred stana u Masarykovoj, a za to vrijeme Žnidaršić je u medijima dao popis stvari koje je zatekao u stanu i naveo je osam bundi, haljine i brojne seksualne igračke za koje je rekao kako ih Mija nije koristila tijekom njihovog braka. Nakon ove nimalo ugodne epizode par se ipak uspio  nagoditi i Mija je ostavila bivšem stan u Masarykovoj.

Mučan i težak bio je i razvod Anđe Marić i Primoža Dolničara. Brakorazvodnu parnicu počeli su 2009. godine, a razlog razvoda bila je  Primoževa afera i to s Anđinom najboljom prijateljicom. Uslijedila je borba za skrbništvo nad njihovim sinom Gašperom i tijekom svakog  ročišta na sudu isplivali su novi podaci o braku naše pjevačice i spisateljice i slovenskog fotografa. Anđa je gostujući u emisiji Daniele Trbović otkrila kako je njen bivši bio toliko nastran da joj je pustio video snimku seksa njega i Anđine prijateljice s kojom danas ima  sina. Zbog svega kroz što je prolazila Anđi se ozbiljno narušilo zdravlje, ali na kraju je ipak uspjela uspostaviti civiliziran odnos sa bivšim suprugom, a nedavno je otkrila i kako je njen sada 13-godišnji sin izrazio želju da se vrati ocu u Sloveniju i tamo završi školu.

Dramatičan je bio i razvod Marije i Igora Cvitanovića. Naime, prije službenog razvoda časopis Story objavio je fotografije na kojima  bivši nogometaš uživa u noćnom izlasku u društvu jedne mlade dame, a zbog objave tih fotografija prijetio je urednicima časopisa. Par se rastao 2009. godine, a i nakon razvoda nastavila se bitka za imovinu. Na sudu su se sporili oko ugovora teškog gotovo četvrt milijuna kuna. To je bila svota koju je Cvitanović trebao isplatiti bivšoj i to na osnovu ugovora iz 2014. godine.

Još jedan razlaz para iz svijeta poznatih odjekuje i danas. Riječ je o Severini i Milanu Popoviću čija je bajka počela 2010. godine, a kada im se rodio  sin Aleksandra 2012. godine svi su mislili da je to kruna njihove ljubavi, ali ubrzo nakon toga njihov odnos je počeo pucati. Da njihova ljubav više ne funkcionira postalo je jasno nakon što se Milan nije pojavio na krštenju njihova sina u Rijeci, a nedugo nakon toga Severina je priznala da su se razišli. Moja odluka je dugo u meni sazrijevala, trudili smo se, ali očito nije išlo - rekla je tada pjevačica. Priznala je da se u Milana zaljubila jer je od prvog dana htio dijete. Danas ovaj par vodi žestoku borbu za skrbništvo nad sinom Aleksandrom. 

Komentara 7

Avatar navijač
navijač
16:53 07.07.2017.

Sponzoruše rade svoj posao.

PU
Pukovnik
16:42 07.07.2017.

"Profesionalke" naplacuju svojim makroima i sugar daddy-ima prekovremene ...

FR
franjo
18:40 07.07.2017.

Svi su oni bolesni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije