Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svježi elan

Tamara Loos: U trudnoći sam dobila guzu kojom se ponosno razmećem

Tamara Loos
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/8
08.01.2015.
u 11:00

Tamara je od jučer voditeljica Jutarnjeg showa Antene Zagreb umjesto Barbare Kolar koja odsad vodi smjenu od 9 do 13 sati

Nitko nije sretniji od mene što sam nakon sedam godina ranojutarnju šihtu na Anteni Zagreb zamijenila onom od devet. S obzirom na to da sam ja tražila da me premjeste u kasniji termin, naravno da mi je olakšanje što se više neću morati buditi prije pet. Jutarnji show je divan, prate ga predivna energija i druženje, ali je strahovito zamorno. Malo sam si valjda stara pa se lakše zamaram. Kolegica Tamara Loos bitno je mlađa od mene, nadam se da će njoj to ići puno bolje – oprostila se Barbara Kolar (44) od Jutarnjeg showa na radiju Antena Zagreb.

Na njezino voditeljsko mjesto došla je Tamara Loos (28), čiji se glas jučer u šest sati prvi put začuo u Anteninu Jutarnjem showu. Tamara priznaje da osjeća mali strah jer je preuzela palicu jedne od naših najboljih i najpopularnijih voditeljica.

– Najveći stres u životu bio mi je kada sam došla na Antenu umjesto sjajne Irine Čulinović, koja je bila otišla na drugu radijsku postaju. Barbara je također autoritet u voditeljskom poslu i neću ni pokušavati biti njezina "kopija" jer je to nemoguće. Ne usuđujem se čitati komentare na Facebooku o mojem dolasku na Barbarino mjesto – smije se Tamara, koja se jučer ujedno vratila s rodiljskog dopusta nakon šest mjeseci.

– Moja kći Vera jako je slatka, puno se smije i, kada me ne vidi nekoliko sati pa se vratim, uvijek se raspameti od sreće. To laska mom egu. Netko mi se veseli, jeeeee – otkriva. U brizi o mezimici najviše joj pomažu bake i djedovi, dok je Tamarin dečko i Verin tata Matija Perković "pošteđen" mijenjanja pelena i sličnih roditeljskih dužnosti jer puno radi. – Matija je odvjetnički vježbenik i doma je tek oko 19 sati – kaže Tamara i otkriva kako joj je trudnoća pomogla da se osjeća seksepilnijom.

– Prije sam imala 49 kg, u trudnoći sam se udebljala 21 kg, a trenutačno imam 55. Dobila sam guzu kojom se ponosno razmećem! Dok hodam, njišem bokovima – kaže.

>>Tamara Loos: Iako imam psa i pet mačaka, voljela bih nabaviti i zmiju

Komentara 27

ĆA
ćaćaća
12:02 08.01.2015.

razmetala si se ti s njom i prije trudnoće..teško da bi ostala trudna da nije bilo tako .)

DU
Deleted user
12:36 08.01.2015.

Neovisno o krasnom, doista ženstvenom naslovu, treba konstatirati da radio voditeljice predstavljaju svojevrsnu elementarnu nepogodu za taj medij jer toliko trkeljade, upadanja u riječ, japajakanja, zvocanja i poluprivatizacije medija - e to nije zabilježeno. Posljedično mnogi s gađenjem gase radio stanice, čim se oslobodi "otponac" za takve dijaroične verbalne ispade. Tko meni ne vjeruje, nek usporedi s radio voditeljicama drugih država, npr. austrijski ORF i njihove voditeljice, kakav stil imaju i kako to zvuči. Razlika je drastična!!!

MA
matildica
11:54 08.01.2015.

kad bi joj netko rekao imaš dobru guzu tužila bi ga za sexualno uznemiravanje ovako se sama dala na tržištea dala na tržište

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije