Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa na plaži

Trudna Petra Kurtela ponosna na svoje obline

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell, Davor Puklavec/Pixsell, Goran Stanzl/Pixsell
1/3
30.05.2017.
u 08:21

Glumica je na Instagramu objavila fotografiju s plaže i uz fotografiju napisala kako se konačno može naslikavati jer ima obline

I kak da se ne naslikavam sad kad napokon imam obline?, napisala je trudna glumica Petra Kurtela ispod fotografije na Instagramu na kojoj se vidi da je otvorila sezonu uživanja na plaži.

Vijest da će postati mama javnost je doznala u veljači.

- Kada sam vidjela da sam trudna u prvi trenutak nastupila je panika te sam se grozničavo počela pitati kako ću sad trudnoću uskladiti s poslom - rekla je Petra za Story kada je u veljači potvrdila informaciju da je trudna i dodala kako mora mirovati jer je riječ o visokorizičnoj trudnoći.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije