Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TLZP

Maja svoj nastup povećuje Splitu i posebnoj pjevačici

Foto: Nova TV
1/9
28.03.2018.
u 14:16

Nakon što je prošloga tjedna bila Panjabi MC, u ovoj epizodi Maja Bajamić utjelovit će Doris Dragović u izvedbi velikog hita ‘Sedam mora, sedam gora’.

Ove nedjelje gledatelje Nove TV očekuju još uzbudljiviji i atraktivniji nastupi osmero kandidata u trećoj epizodi showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’.

Nakon što je prošloga tjedna bila Panjabi MC, u ovoj epizodi Maja Bajamić utjelovit će Doris Dragović u izvedbi velikog hita ‘Sedam mora, sedam gora’. Maja ne krije radost zbog ovog nastupa. „Oduševljena sam, sretna, počašćena i ponosna što ću utjeloviti Doris. Ovaj nastup posvećen je isključivo Doris i mom Splitu“, rekla je Maja i dodala kako osjeća veliku odgovornost.

Prošlotjedni pobjednik, Amel Ćurić u ovoj epizodi naći će se u ulozi pjevača grupe Boney M, a izvest će njihovu pjesmu ‘Rasputin’. „Ovo je nešto skroz drugačije od onoga što sam radio. Sigurno je ovo jedna od zahtjevnijih točaka“, izjavio je Amel i dodao kako jedva čeka izvesti ovaj hit na pozornici showa. Sigurno je kako će maske i kostimi i ovoga puta biti izrazito atraktivni, a tek ćemo vidjeti kako će se Amel snaći u ovoj zahtjevnoj transformaciji.

Damir Poljičak ovoga tjedna naći će se u ulozi Dana Reynoldsa iz popularne grupe Imagine Dragons, a izvest će njihovu pjesmu ‘Thunder’. „Ovo mi može biti as iz rukava. Pjesma je moćna i ima dobar ritam“, rekao je Damir i dodao kako očekuje dobru zabavu.

U muške cipele ovoga tjedna ući će Ana Vilenica kojoj je gljiva za transformaciju odredila popularnog Justina Timberlakea i njegov hit ‘Can’t stop the feeling’. „Energija te pjesme je stvarno predivna. Pitanje je samo mogu li ja održavati taj ritam“, rekla je Ana. Hoće li uspjeti prenijeti Justinovu energiju, vidjet ćemo u nedjelju.

Uzbudljive nastupe ove nedjelje osigurat će još Matko Knešaurek kao Severina, Paola Valić Bekić kao Bee Gees i Katarina Baban kao Jason Derulo, a Davor Dretar Drele na pozornici će biti u društvu dječaka koji će se, kao i on, transformirati u Willa Smitha.

Komentara 1

SM
SMira
23:50 02.04.2018.

Ova cura mi je super!Na prvu mi nije bila nešto ali ne samo da dobro pjeva,ma odlično već je toliko vedra i vesela da mi je gušt slušati je i gledati. Majo,do pobjede!Lipa si i slatka ka cukar!👏❤Eto i mom suprugu nije nešto po volji bila a sad je za nju. Svi smo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije