Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blam ili reklama?

U istoj haljini na istom događaju - noćna mora ili dobar marketinški trik?

02.08.2017.
u 10:43

Neke dame bi rado propale u zemlju kad na istom događaju ugledaju nekoga u identičnoj haljini, a neke dame poput Elizabeth Olsen i Aubrey Plaza rade to namjerno...

Elizabeth Olsen i Aubrey Plaza pojavile su se u istim haljinama na premijeri zajedničkog filma “Ingrid Goes West” koji govori o mladoj djevojci koja postane opsjednuta zvijezdom društvenih mreža te se preseli u Los Angeles kako bi postale najbolje prijateljica.

Njih dvije su to, kako bi što vjernije dočarale opsjednut odnos, napravile u dogovoru. Jednako odjevene na crvenom tepihu pojavile su se i Sigourney Weaver i Jamie Lee Curtis 2010. godine, a Miley Cyrus “ukrala je show” kada je za premijeru “Seksa i grada” odabrala identičnu haljinu kao i Kim Cattrall. 

Slična situacija nedavno se dogodila i našim poznatim glumicama Doris Pinčić Rogoznici i Petri Kurteli koje su na isti događaj došle u istim haljinama s modnim potpisom ELFS-a. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije