Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićni album

Uz Šolu zapjevao saborski zastupnik i najavio mogući odlazak na Doru s njom

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/8
13.12.2018.
u 06:58

Antonija Šola oduvijek je željela snimiti božićni album, a poticaj joj je bio remake njezine pjesme “Zovem da ti čujem glas” u božićnom izdanju. Na promociji je uz Jana Jakovljeva nastupio i Goran Aleksić, čijoj je stranci SNAGA Šola nedavno pristupila

U zagrebačkom restoranu Barbieri’s Antonija Šola je predstavila svoj prvi božićni CD na kojem se nalazi jedanaest autorskih prigodnih pjesama.

S novog albuma koji se od petka, 7. 12. nalazi u prodaji, otpjevala je nekoliko pjesama u pratnji brata Tomislava Šole na bas gitari i Jana Jakovljeva i Gorana Aleksića na gitari.

– Pjesme nisam planirala, one su mi se jednostavno dogodile u inspiraciji i ponio me osjećaj koji me vodio i dao motivaciju da sve snimimo u samo četiri tjedna. Dobar plan i timski rad doveo je to toga da smo uspjeli završiti album u zadanom roku. Iako sam oduvijek željela snimiti božićni album, poticaj mi je dao producent albuma Sven Gleđa s idejom da napravimo remake moje pjesme “Zovem da ti čujem glas” u božićnom izdanju i tako je sve krenulo. Akustične i električne gitare je odsvirao Jan Jakovljev koji je svojom izvedbom dao jedinstven akustičan zvuk albumu, dok je bas gitare odsvirao moj brat Tomislav Šola”, pojasnila je Antonija.


 

Mnogima je iznenađenje bilo kada su uz Antoniju vidjeli saborskog zastupnika Gorana Aleksića. Aleksić je svirao gitaru, ali i predstavio svoj stvaralački rad.

- Glazbom se bavim odavno, nastupao sam kao ulični svirač, ali i na Chanson festu. Bavim se i skladanjem, uglazbio sam dosta pjesama poznatih domaćih i stranih pjesnika - kazao nam je Aleksić. Šola je nedavno pristupila njegovoj stranci SNAGA, a tu i leži odgovor na pitanje odakle on na promociji. Aleksić na društvenim mrežama često zapjeva, a lani je kazao i kako bi volio ići na Eurosong.

- To sam rekao više u šali, no nikad ne reci nikad. Evo sad surađujem s Antonijom koja piše odlične tekstove. Možda je upravo njezin tekst i moja glazba prava kombinacija za Eurosong - kazao nam je Goran Aleksić.

Pogledajte kako je bilo na predstavljanju albuma Antonije Šole na kojem je svirao i saborski zastupnik

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije