Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Voice

U eliminacijskom dvoboju spašeni Rino Petrović i Stefany Žužić

the voice
Foto: HTV
1/6
27.02.2016.
u 22:45

Zahvalan sam Tonyju što mi je produljio ovaj divni san – kazao je poslije nastupa uzbuđeni 25-godišnji Rino Petrović

Nemilosrdna svakodnevica – nemilosrdna pravila televizijskih showova. Tako je i The Voice počeo fazu tzv. eliminacijskih dvoboja u kojima parovi pjevaju, a mentori biraju onoga koji ostaje. Pjevalo je šest parova, a ispala su četiri sada već bivša kandidata. Znamo da je, matematički gledano, trebalo ispasti još dvoje, ali nismo pogriješili.

Dramatičan, ali sretan kraj

Zahvaljujući ovogodišnjem novom pravilu mogućnosti preuzimanja u drugi mentorski tim, spašeni su Rino Petrović i Stephany Žužić.

– Jako je teško opisati što me obuzelo u tom momentu. Bio sam sretan zbog Kristine, koja je prošla jer je svakom probom napredovala sve više, a nisam očekivao da će se dogoditi otimanje jer otvorili smo dvoboj i činilo mi se da je to nemoguće u tako ranoj fazi natjecanja. Bio sam uvjeren da idem doma i jednom nogom prema kući, ali eto. Zahvalan sam Tonyju što mi je produljio ovaj divni san – kazao je poslije nastupa uzbuđeni 25-godišnji Rino Petrović. Otvorio je dvoboje i u energičnom duetu s Kristinom Krolo izveo “Baila morena”. Pripadnici tima Jacquesa Houdeka zaradili su pohvale, ona za magičnost kojom zrači na sceni, on za energiju kojoj pozornica nije dovoljna. Houdek je ipak izabrao Kristinu, no Tony Cetinski bez puno razmišljanja preuzeo je Rina u svoj tim.

– Želim Tonyju pokazati da nije uzalud stisnuo gljivu! Sada je na meni velik tereta, ali neka! – veli riječki student ekonomije, čiji su najveći navijači roditelji te baka i djed, koji ne mogu spavati od uzbuđenja prije njegovih nastupa.

Sličan, dramatičan rasplet pratio je i nastup još jednog Jacquesova para – najmlađe sudionice showa 18-godišnje Stefany Žužić i 23-godišnjaka iz Trogira, po mnogima već sada favorita Alena Đurasa.

Mama je plakala

Nalik briljantnim izvedbama profesionalaca s londonskog West Enda, izveli su “Lay Me Down” Sama Smitha, disali skupa, slavili glazbu dostojno pobjednika finala. Jacques je u svojem timu ostavio Alena, a Stefany je, kako je prethodno i najavila, k sebi zgrabila Indira Levak.

– Mama je plakala, a tata se pravio čvrst iako je, priznao je, bio u totalnom strahu. A ja sam na sceni ovaj put bila mirna. Stres je došao kasnije iako mi je laknulo kad je Indira rekla da se nitko od nas dvoje ne mora brinuti jer ide k njoj. No nisam bila sigurna je li ozbiljna – kazala je krčka maturantica Stefany, čiji je san studirati menadžment i raditi s roditeljima u ugostiteljstvu, ali i u inozemstvu upisati pop-akademiju. Budući da su Tony i Indira iskoristili svoje pravo preuzimanja, u preostale dvije emisije dvoboja ono ostaje samo Jacquesu i Ivanu Dečaku. Mjesta je sve manje. Bit će zanimljivo.

 

>> Dečak profitirao, Indira zapjevala, a čeka nas okršaj maserke i pčelara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije