Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav tandem

VIDEO Ona u politiku, a on na estradu? Saborski zastupnik zapjevao uz Šolu

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/7
12.12.2018.
u 09:44

Antonija Šola sinoć je predstavila svoj novi album "Sretan Božić ljubavi", a podršku joj je pružio i Goran Aleksić.

U restoranu Barbieri's sinoć je održana promocija novog albuma Antonije Šole pod nazivom "Sretan Božić, ljubavi". Pjevačicu su došli podržati prijatelji i kolege, a podršku joj je pružio i jedan političar.

Saborski zastupnik Živog zida i SNAGA-e Goran Aleksić pratio je Šolu na gitari, a potom i zapjevao te tako umalo ukrao show pjevačici. 

Inače, Šolu i Aleksića, osim ljubavi prema glazbi, veže i politički aktivizam. Šola je nedavno postala nova članica stranke Snaga i tako javno podržala rad Gorana Aleksića. 

– Svojim članstvom u stranci Snaga dajem simboličnu podršku borbi gospodina Gorana Aleksića i njegovu nastojanju da pomogne obeštećenju građana koji su podizali kredite u švicarskim francima. Pratila sam njegovu dosadašnju bitku i građanski aktivizam, riječ je o angažmanu koji budi nadu da će se problem riješiti. Imam mnogo prijatelja koji su stradali zbog švicarskog franka – rekla je tada Antonija za portal Šibenski. 

Pogledajte i koje su poznate osobe uspjele u četrdesetima. 

Ključne riječi

Komentara 5

AL
Alkana
13:00 12.12.2018.

Pjesme kao da su prepisane od Mije Dimšić, čak i neki tekstovi.

EO
eon
13:04 12.12.2018.

Šteta je ona za onaj blentavi sabor!...

EO
eon
13:03 12.12.2018.

Divota, slast i strast sa njom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije