Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve je u imenu

Višnjić zezao Badrić zbog Ivaniševića, ona mu brzo odgovorila

Foto: Instagram
1/5
09.07.2019.
u 19:12

Ovog vikenda Badrić i Višnjić susreli su se na Hvaru i ovjekovječili to za Instagram te sve popratili stihovima glazbene legende Miše Kovača.

Iako smo prošle godine slavili jedan od najvećih uspjeha u povijesti hrvatskog sporta, na današnji je datum 2001. godine, jedan naš tenisač napravio velik iskorak za tenis u Hrvatskoj.

"Kao da je jučer bilo, sjećam se finala Wimbledona, sjećam se da sam pjevala u Splitu na čuvenim Melodijama hrvatskog Jadrana. Sjećam se da smo finale gledali Oliver Dragojević, njegov brat Aljoša i ja. Nas troje sami. Da smo se nervirali, navijali, plakali od sreće kad je Goran digao napokon pehar. Sjećam se Splita koji je u tri sata organizirao najljepši doček Goranu. Grad je gorio, a svima nam je srce bilo na mjestu", prisjetila se pjevačica Nina Badrić na Instagramu dana koji će mnogima ostati u lijepom sjećanju.

U komentarima na Instagramu naš glumac, Goran Višnjić, odlučio se našaliti na račun imena koje dijeli s poznatim tenisačem, Goranom Ivaniševićem.

"Hvala ti od sveg srca...! Čekaj... aaaa... Ivanišević...? Ae... Ništa onda", napisao je Višnjić. Odgovorila mu je i pjevačica.

Foto: Screenshot Instagram

"Kad snimiš spot i ti sa mnom onda ću napraviti foto tapetu od tvog lika i djelaaa! Ae", napisala je. Nina je, naime, prije 10 godina sa slavnim tenisačem snimila spot, što je ujedno i jedini spot u kojem je Ivanišević pristao glumiti. Romantična pjesma 'Da se opet tebi vratim' ima skoro 10 milijuna pregleda. 

U komentarima su se mogli vidjeti i prijedlozi obožavatelja koji žele vidjeti Višnjića u Nininom spotu. Višnjić je odmah pristao, ali objasnio je kako je sve na pjevačici.

"Ok..možda..Keanu ako ti ne budes mogao?" predložila je alternativu Višnjiću pjevačica.

Ovog vikenda Badrić i Višnjić susreli su se na Hvaru i ovjekovječili to za Instagram te sve popratili stihovima glazbene legende Miše Kovača. Uz rodni mu Šibenik Višnjiću je jedna od destinacija za odmor i Hvar, točnije Jelsa na kojoj već tradicionalno ljetuje i Nina Badrić, koja je tamo kupila i stan, a s vremenom su se glumac i pjevačica sprijateljili.

Komentara 1

SO
sohnahoakasaa
16:23 10.07.2019.

Daj Nina, on je jedan od njih 29,54 u koje si bila zatelebana ali znamo i vidimo kak stojiš po tom pitanju....Vidimo da doma 'neide' pa si krenula na tržište 'regiona' al ni oni te neće....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije