Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna ambasadorica

Žanamari u novoj ulozi: 'Suprugovi savjeti od velike su mi pomoći'

Foto: Danijel Galić
1/6
08.02.2019.
u 08:00

Najveća potpora na snimanju bio mi je moj suprug Mario čiji su mi savjeti bili od velike pomoći, kaže Žanamari koja se odlično snašla u ulozi ambasadorice luksuznog donjeg rublja koje potpisuje modni dvojac ELFS.

Žanamari Perčić još je jednom dokazala da je jedna od najseksepilnijih domaćih pjevačica. Seksi Makaranka osvanula je u novoj kolekciji modnog dvojca ELFS, i to bez suvišnih krpica na sebi. Pjevačica koja se već godinama nalazi na listi najpoželjnijih Hrvatica adute je pokazala pozirajući samo u donjem rublju s potpisom omiljenih domaćih dizajnera.

Atraktivne fotografije, koje vam prvi donosi Večernji list, najavljuju novo poglavlje u radu Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića koji su do sada brojne Hrvatice oduševljavali haljinama, kaputima, torbama, cipelama, ali ne i donjim rubljem koje su znakovito odlučili lansirati uoči najromantičnijeg dana u godini, Valentinova.

Foto: Danijel Galić

– Donje rublje vrlo je zanemaren dio mode, a trebao bi biti najvažniji jer sve što stavljamo preko njega zapravo bi trebala biti nadogradnja! Ovom prvom kolekcijom rublja htjeli smo svoj prepoznatljiv potpis s čipkastih haljina prenijeti na ženama omiljeno donje rublje! Moramo reći da smo oduševljeni prvim reakcijama! – istaknuo je Aleksandar Šekuljica iz dvojca ELFS. Oduševljenje ne krije ni atraktivna pjevačica koja se odlično snašla u ulozi ambasadorice donjeg rublja.

– Najveća potpora na snimanju bio mi je moj suprug Mario koji je i sam bio ELFS-ov model pa su mi njegovi savjeti bili od velike pomoći! – izjavila je Žanamari koja unatoč majčinstvu i brojnim poslovnim obvezama izgleda bolje nego ikada. Luksuzna kolekcija donjeg rublja dostupna je u tri boje – nude, crnoj i crvenoj, a može se nabaviti u web-shopu i u ELFS-ovim trgovinama, i to ne samo u Hrvatskoj već i izvan naših granica, u Mostaru i Frankfurtu.

Foto: Danijel Galić
Pogledajte i što Žanamari kaže o ljetnoj avanturi koja je završila brakom. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar BilanMandić
BilanMandić
09:18 08.02.2019.

Rasturio bi ju ko Beljak HSS

BO
BOOM
09:01 08.02.2019.

foloveri, influenca...???...pogotovo nevolim fotoshopirane slike nekih milfa

TR
truba
12:26 08.02.2019.

Ona je bomba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije