Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni odmor

Zategnuta Sonja Kovač 'zapalila' Grčku u bikiniju: 'Srušio se Instagram'

Foto: Instagram
1/6
24.07.2019.
u 11:33

Uspješna blogerica i influencerica Sonja Kovač ljeto provodi na Mykonosu.

Obožava putovati i sve zabilježiti na Instagramu te o tome obaviještava svojih 417 tisuća pratitelja. Sonja Kovač poslijednjih se dana "brčka" na grčkom otokou Mykonosu, a fotografije u bikiniju ne prestaju izazivati oduševljenje.

- Čak je i Afrodita blijeda kopija tvoje ljepote - stoji u jednom komentaru.

- Srušio se Instagram - napisala je Bojana Gregorić Vejzović.

Glumica i influencerica je nakon plesnog angažmana u showu "Ples sa zvijezdama" može se pohvaliti izvanrednom linijom, a za to je zaslužan njezin plesni partner Goran Vogleš koji je s njom svakodnevno trenirao po nekoliko sati.

Na putovanjima joj društvo pravi njezin dugogodišnji partner Goran Mandić, kojeg u poslijednje vrijeme sve češće možemo vidjeti na fotografijama, iako detalje svoje veze uspješno čuvaju od javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello Mykonos! Hello surreal life! Rewind and ON repeat!!☀️🍹💦 #mykonos #rewind #summer #rewindchallenge

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

Podsjetimo, naša influencerica koju smo gledali na malim ekranima u ulozi šašave Viki u "Zauvijek susjedi" prošli mjesec je proslavila rođendan sa svojim dugogodišnjim dečkom Goranom Mandićem. Njih dvoje su već osam godina u vezi, a blogerica ga je tek svima odlučila pokazati prošle godine u prosincu.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Niškorist
Niškorist
12:44 24.07.2019.

Sad bu kanader ?

ST
Stručnjak
13:36 24.07.2019.

Zašto ova pliva u parama? Zašto je svaki tjedan u nekoj drugoj državi? Što je ona bitno napravila u životu?

DU
Deleted user
13:18 24.07.2019.

influencerica :)))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije