Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasnost

Zbog fotografije sina i ljubimca Žarka glumicu napali na Instagramu

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell, Davor Puklavec/Pixsell, Goran Stanzl/Pixsell
1/4
10.01.2018.
u 11:21

Obožavatelji je upozoravaju kako druženje male bebe i mačka može biti opasno i podijeli su svoja iskustva na ovu temu, a u Petrinu obranu je stala pjevačica Ivana Kindl.

Glumica Petra Kurtela na svom Instagram profilu često objavljuje preslatke fotografije svog sinčića Relje i ljubimaca mačka Žarka i psa Konana.

Obožavatelji i prijatelji oduševljeni su prijateljstvom malog Relje, Žarka i Konana, ali upozorili su Petru i na jednu opasnost i time izazvali burnu raspravu na Instagramu u koju se uključila i Ivana Kindl. Naime, nakon što je glumica objavila fotografiju na kojoj njezin sin spava, a mačak Relja ga grli svojom šapicom, dvije pratiteljice na ovoj društvenoj  mreži ispričale su svoja i iskustva prijatelja o druženju beba i mačaka. U jednom komentaru tako piše kako je jednom djetetu ispadala kosa zbog mačje dlake i sline. Petra je na to odgovorila: – Hvala na brizi. Baš sam danas bila kod pedijatrice i informirana sam o svim mogućim opasnostima. Njih je na sreću puno manje nego što mislimo. Ali da, na oprezu smo.

 

 

U drugom komentaru jedne od Petrinih pratiteljica na Instagramu opisano je sljedeće loše iskustvo: – Moja je sestrica zbog ovakvih slika i pretjerane ljubavi prema mačkama jedva ostala živa... Čuvajte tu bebu – nju ste htjeli, priželjkivali i nosili devet mjeseci pod srcem nju, ne mačku. 

Na ovaj komentar reagirala je i pjevačica Ivana Kindl i upozorila je kako je ovo nepotrebno širenje paranoje. 

– Petra, morala sam reagirati jer mi je grozno čitati toliku količinu paranoje koju ova žena nameće. Dijete isto tako može progutati i ljudsku dlaku, zar ne? Znam toliko roditelja koji su odgajali i odgajaju svoju djecu uz hrpu životinja i nikad im se ništa nije dogodilo, dapače. Znaš i sama da djeca koja odrastaju od malena uz ljubimce postaju bolji i empatični ljudi, nemaju problema s alergijama i nisu toliko osjetljiva – napisala je Kindl. 

1/10

Komentara 6

DU
Deleted user
13:54 10.01.2018.

Ah, kako bi svijet bio lijepo mjesto kad bi ljudi gledali svoja posla, a ne tuđa kao što radi ta "obožavateljica" ili što već je.

LI
liskovaca
11:50 10.01.2018.

koliko slobodnog vremena imaju ovi "kulturnjaci" sa državne sise....

KR
kritiko
21:52 10.01.2018.

danas u kvizu "potjera",čovjek kaže "u slobodno vrijeme nogomet i šetnja sa psom,kojeg ovim putem pozdravljam,ako me gleda"...što reči .....ženu i djecu nije spomenuo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije