Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAX! miss

Zagrebačka plivačica: Obožavam nositi čipkaste stvari i to mi je fetiš

Cindy Šoštarić
Foto: Direkcija izbora
1/5
18.02.2016.
u 12:05

– U šoping idem svaki tjedan, a moj najbolji pratitelj za kupnju je dečko jer smatram da će kao muškarac biti objektivan i iskren – rekla je Cindy

Cindy Šoštarić (21) bavi se plivanjem u zagrebačkom Medveščaku i kandidatkinja je za Miss sporta Hrvatske. Njezine udarne discipline su 50 i 100 m prsno. Ove godine sudjelovala je i u TV showu Shopping kraljica.

– Obožavam nositi čipkaste stvari jer mi je upravo čipka modni fetiš. Posebno se sređujem za prigode poput svadbi ili izlazaka. U šoping idem svaki tjedan, a moj najbolji pratitelj za kupnju je dečko jer smatram da će kao muškarac biti objektivan i iskren – rekla je Cindy, studentica Filozofskog fakulteta. 

>>Najseksepilnija skijašica svijeta prvi put skinula sve sa sebe i oduševila obožavatelje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije