Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale

UŽIVO pratite izbor za Miss sporta Hrvatske

Miss sporta Hrvatske
30.06.2017.
u 13:40

Najstariji hrvatski izbor ljepote, a prvi je održan u Pazinu 1992. godine, slavi 25 godina postojanja.

Večeras će se u hotelu Sport u Ivanić Gradu, s početkom u 20.45 sati održati finalni izbor Miss sporta Hrvatske (livestreaming možete pratiti na ovom linku) . Najstariji hrvatski izbor ljepote, a prvi je održan u Pazinu 1992. godine, slavi 25 godina postojanja. Tom prigodom na samom eventu gledatelji će se kroz slikovnu prezentaciju prisjetiti svih dosadašnjih pobjednica. 

Večeras ćemo dobiti nasljednicu Cindy Šoštarić, plivačice zagrebačkog Medveščaka. A za vrijednu nagradu - trogodišnju stependiju Visoke škole za sportski menadžment Aspira, nadmetat će se 16 prelijepih sportašica iz deset različitih sportova.

One će se žiriju predstaviti u pet izlaza (kožna galanterija Galko, sportska odjeća body feeling, casual odjeća i kupaći kostimi butika Duba, te večernje haljine Sposata), te talent showu.

Komentara 2

IL
ilijan
16:25 30.06.2017.

Moj glas za naj lakšu...

DU
Deleted user
10:27 01.07.2017.

Rečeno onako pučki a opet fino, jako me zabolje ona stvar za tamo nekakav izbor MIss sporta Hrvatske. Dosta mi je takvih ispraznosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije