Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga za poslom

Status koji je 'poharao' Fejs: S rukom napisanim životopisom obilazi trgovine

životopis
Foto: Facebook/Martina Boss
07.07.2015.
u 23:30

To se zove želja za radom, a ne sjediti doma i čekati da ti posao pokuca na vrata", napisala je Martina Boss u statusu

Mladić Marko je s papirom na kojem je rukom napisao svoj životopis hodao po trgovinama na 35 stupnjeva Celzijevih i tražio posao, a prema komentarima na Facebooku, čini se da će imati sreće i zaposliti se.

Status na Facebook profilu Martine Boss uz koji stoji fotografija rukom napisanog životopisa u osam sati je skupio više od 1500 lajkova, a podijeljen je više od 350 puta.

"To se zove želja za radom"

"Dečko hoda na +35 stupnjeva i ostavlja svoj životopis po trgovinama. To se zove želja za radom, a ne sjediti doma i čekati da ti posao pokuca na vrata", napisala je Martina Boss u statusu.

U komentarima je otkrila da je Marka, nakon objavljivanja statusa, "već zvalo par ljudi", a čeka ga i razgovor za posao u tvrtki Terrakom.

>>Glavak: Događa se egzodus Hrvata iz Hrvatske i manipulira se brojkama

>>Cilj naše vlade je jačanje gospodarstva koje će zadržati mlade u Hrvatskoj

Komentara 13

KL
klubuhb1
07:50 08.07.2015.

....čeka ga razgovor u tvrtki "Terrakom" ..... e pa imao sam teleoperatera sa kojim nisam bio zadovoljan i prešao u Terrakom ..... i tek sad imam problema ....

DI
dinamojavolim1
09:17 08.07.2015.

vidim da po nekim komentarima je problem sta je rukom napisano?? a nije plus sta se trudi i trazi posao?? sve vise mislim da smo kao narod zasluzili biti tu gdje i jesmo,na dnu privatnik sam i svaki dan nazalost srecem ljude koji uzivaju u tudjoj nesreci i srecem ih sve vise ovom gospodinu iz clanka zelim da sto prije nadje posao i zelim mu puno srece u zivotu

DU
Deleted user
06:47 08.07.2015.

Ako navedeni gospodin ima radno iskustvo kako je naveo, onda ovo sluzi samo promociji i manipulaciji, a nikako trazenju posla. Svugdje najbolji, a mjenjao tako cesto radna mjesta? Rukom ispisan CV? Ja ga kao poslodavac nikad nebih zaposlio! A da je on poslodavac sigurno takoder nebi zaposlio takvu osobu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije