ronald braus

Ženski razgovori i retro glazbeni hitovi na Crvenom otoku

Foto: arhiva VL
Ženski razgovori i retro glazbeni hitovi na Crvenom otoku
16.08.2011.
u 18:58
Publika je posebno toplo pozdravila solisticu zagrebačkog kazališta Komedija Danijelu Pintarić. Ona je uz Ronalda Brausa izvela poznate pjesme iz filmskih hitova, opereta i mjuzikala. Duh francuske šansone u ovu je večer unio Matija Puž
Pogledaj originalni članak

Na otočiću Maškin, koji je spojen s Crvenim otokom, smještenim nadomak Rovinja, ove je godine jedanaesti put zaredom održana glazbeno-scenska manifestacija “Ronald Braus i gosti”, koju organiziraju TZ grada, hotelijersko-ugostiteljska kuća “Maistra” i Grad Rovinj. Domaćin je kao zvijezdu večeri najavio pjevačicu Zdenku Vučković, koja je mnogobrojnu publiku, okupljenu ispred mauzoleja, pjesmom odvela u neka prošla vremena i podsjetila na svoje bojne evergreene. Za glumački dio večeri pobrinuo se umjetnički par iz Beograda – Vesna Čipčić i Zoran Tairović koji su izveli dio iz “Ženskih razgovora” Duška Radovića, a glumac Duško Modrinić predstavio se u ulozi pjevača.

Publika je posebno toplo pozdravila solistica zagrebačkog kazališta Komedija Danijela Pintarić. Ona je uz Ronalda Brausa izvela poznate pjesme iz filmskih hitova, opereta i mjuzikala. Duh francuske šansone u ovu je večer unio Matija Puž, gost iz Ljubljane, koji je pjevao pjesme velike Edit Piaf.

Poseban gost večeri bio je poznati plesač i koreograf Dinko Bogdanić, koji je ponovio svoju sudačku ulogu iz TV showa “Ples sa zvijezdama”. Za ovu je prigodu organizirao rovinjsko plesno natjecanje, a svoje je sudačke replike podijelio s Drinkom Pocrnić Vucelić, izvršnom direktoricom strateškog marketinga TDR-a, i gradonačelnikom Rovinja Giovannijem Sponzom. Publiku je kao i uvijek dobro zabavio svojim britkim i strogim komentarima.

Voditeljsku ulogu u ovoj istarskoj noći zvijezda, uz samog domaćina, preuzela je glumica Mila Elegović.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.