Aromatizirani med s lješnjacima prava je poslastica. Priprema ove blagotovrne mješavine vrlo je jednostavna, a može se kombinirati s različitim orašastim polodovima.
Recept sa stranice Slatki svijet torti i kolača možete pročitati u nastavku:
Sastojci
- domaći med
- lješnjaci
- čiste staklenke
Priprema
Čistu - opranu i osušenu staklenku željene veličine do pola napunite lješnjacima.
Preko lješnjaka prelijte kvalitetan, domaći med i to je to!
Staklenku čvrsto zatvorite poklopcem i čuvajte na hladnom i suhom mjestu.
Blagotvorna mješavina meda i lješnjaka odlična je ideja za slatki poklon, a preporuča se konzumirati ju tri puta dnevno po jednu jušnu žlicu!
Slatki savjet
Umjesto lješnjaka možete koristiti orahe i bademe ili kombinaciju različitih orašastih plodova!
>> Indonezija na tanjuru – Zagrepčani upoznali orijentalne poslastice