Tost... Svatko ima svoje mišljenje, ali i ukus koliko bi trebao biti pečen da bude baš savršen. I dok je nekima dovoljno tek toliko da poprimi malo zlatne boje, drugi ga peku dok ne bude gotovo crn. Postoji li pravilo koliko tost treba biti pečen?
Upravo to pitanje "povuklo" se na Twitteru kada ga je postavio korisnik nadimka Imzy, a odgovori su iznenadili mnoge korisnike te društvene mreže.
Mogli bi pomisliti kako su tostovi pod brojevima pet i šest najvjerojatniji izbor većine, no neki su iznenadili odabirom posljednjeg broja, odnosno najzagorenijeg tosta.
Čini se kako nije uvijek isto, katkada je bolje tost manje peći, a pokatkad dulje, ovisi o tome s čime ćete ga servirati.
"Moj izbor je tost pečen kao na fotografiji broj tri kada pripremam sendvič s piletinom. One pod brojem četiri ili pet, znači malo jače pečene, biram kada na njih mažem maslac ili topljeni sir, a za pohani sir tost zapečem još jače", pojasnila je jedna korisnica.
Najviše ljudi na Twitteru ipak se odlučilo za broj šest, zapečeno do zlatne boje, dok su rubovi i dalje bijeli, odnosno, ni previše mekani ni previše zapečeni. "Zlatna" sredina! Upravo tako!
Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade
i koji je odgovor???