Oxbo thEATer

Meko, sočno i krvavo: Zagrizite u teatar okusa srijedom u pola cijene

Foto: PROMO OXBO Urban Bar&Grill
OXBO
Foto: OXBO
OXBO Urban Bar i Grill
Foto: OXBO
OXBO Urban Bar i Grill
Foto: OXBO
OXBO Urban Bar i Grill
Foto: OXBO
OXBO Urban Bar i Grill
Foto: OXBO
OXBO Urban Bar i Grill
Foto: OXBO
OXBO Urban Bar i Grill
Foto: OXBO
OXBO Urban Bar i Grill
Foto: PROMO OXBO Urban Bar&Grill
OXBO
Foto: PROMO OXBO Urban Bar&Grill
OXBO
Foto: PROMO OXBO Urban Bar&Grill
OXBO
Foto: PROMO OXBO Urban Bar&Grill
OXBO
08.05.2014.
u 11:37
Dok uživate u bogatim okusima u ugodno uređenom ambijentu iz kojeg su ciljano izostali bijeli stolnjaci nitko neće gledati kako ste odjeveni, no zato vi možete promatrati chefa kuhinje kako spravlja obrok za vas.
Pogledaj originalni članak

Večera u Hotelu Hilton na prvu će lako zazvučati pomalo zastrašujuće.

No, da nema mjesta strahu (za novčanik) pobrinula se ekipa koja stoji iz Oxbo Urban Bara i Grilla koji je prije godinu i pol otvoren u sklopu zagrebačkog Double Tree by Hilton Hotela.

Kako bi u svoj ugodno urađen prostor u zagrebačkoj Ulici grada Vukovara privukli i susjede, tj. sve one koji nisu gosti hotela, osmislili su program Oxbo thEATer.

Održava se srijedom uz živu glazbu a vrhunski zalogaji tada su upola jeftiniji.

Foto: OXBO

Taman toliko da zagrizete udicu. Ili u ovom slučaju meko i sočno meso goveda Angus Beef s američkih pašnjaka.

- Nije steak steak, nit' je govedo govedo. Želimo pokazati ljudima i ukazati na razliku koja postoji i u uzgoju goveda, obradi mesa i kasnije u njegovu posluživanju. OXBO, kao i hrana, mora biti dostupan svima. Za šarm na tanjuru potrebni su najbolji sastojci, poput naših Black Angus steakova s Creekstone farme.

Foto: PROMO OXBO Urban Bar&Grill

Karin van ven Berg, generalna direktorica hotela i šef Tomislav Nikšić

Mi smo jedni od samo nekoliko restorana u Europi gdje ih možete dobiti jer za nas je ili/ili - Ili lokalno, ili najbolje - bez kompromisa. Upravo na toj filozofiji počiva slogan OXBO RARE yet well done, pojasnio je glavni kuhar Tomislav Nikšić.

Foto: PROMO OXBO Urban Bar&Grill

Osim Steakova Black Angus, Oxbo je uveo i prvi hrvatski raw bar s vrhunskim tatarskim biftecima, tartarom od tune, kamenicama, dagnjama te mekim i fino zasoljenim maslacom koji se glatko maže na prepečenac.

Foto: PROMO OXBO Urban Bar&Grill

Ponuda je srijedom cjenovno vrlo primamljiva, tako da je po cijeni od 55 kuna moguće probati renomirani Black Angus burger, s domaćim ručno rezanim krumpirima, domaćim ketchupom i pivom.

Black Angus odrezak srijedom je dostupan u pola cijene te već od 75 kuna možete uživati u vrhunskom mesu s čak dva priloga i umakom.

Foto: PROMO OXBO Urban Bar&Grill

Dok uživate u bogatim okusima u ugodno uređenom ambijentu iz kojeg su ciljano izostali bijeli stolnjaci nitko neće gledati kako ste odjeveni, no zato vi možete promatrati chefa kuhinje kako spravlja obrok za vas. I njemu je kaže, najmilije, kad kasnije promatra kako uživate u njegovoj hrani.

>>Dečko s Peščenice – od Lika grila preko Bostona do Hiltona

Foto: OXBO

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Urban Fox
Urban Fox
12:38 09.05.2014.

po meni Angus Beef bi trebao dolaziti s pašnjaka Škotske, gdje se uzgaja ekološki, a nikako s intenzivnih američkih farmi ili pašnjaka kako ste vi to nazvali. Znate li da se u SAD'u meso tretira svakakvim kemikalijama i onda se tek daje u prodaju...etc...

Avatar Urban Fox
Urban Fox
12:39 09.05.2014.

meko, sočno, krvavo i puno kemikalija i hormona