Turbulentni odnosi

Sin Nine Morić bio je na terapijama kod doktora Sakomana: Konfuzan je zbog prijepora između mame i tate

Foto: Instagram
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Robert Anić/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Instagram
Nina Morić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
10.08.2021.
u 08:32
Carlos je nedavno napunio 19 godina, a rođendan je u društvu mame i bake proslavio na otoku Rabu.
Pogledaj originalni članak

Zagrebački psihijatar dr. Slavko Sakoman, tetak manekenke Nine Morić koja već godinama živi u Italiji, ispričao je kako je njezin sin Carlos ovog proljeća bio kod njega tri mjeseca na terapijama te da je sada dobro.

– Nedavno je završio srednju školu. Malo je konfuzan, ipak je adolescent, zbog prijepora između njegovih roditelja. Bio je ovo proljeće kod mene u Zagrebu tri mjeseca na terapijama. Dosta smo radili – ispričao je Sakoman za 24 sata.

Pričao je i o svojoj 45-godišnjoj nećakinji koja je u čestim sukobima s ocem njezina sina Carlosa te je rekao kako je Nina sada dobro i dodao kako joj nije lako jer je kao manekenka svoju karijeru izgradila na izgledu, a godine joj idu. Ninin sin Carlos nedavno je proslavio svoj 19. rođendan na Rabu u društvu mame i bake Vranke Morić koja je velika podrška kćeri i unuku. Nina Morić i Carlosov otac Fabrizio Corona imali su turbulentan odnos, a posljednja godina bila je jedno od gorih razdoblja u tom odnosu, o čemu je Nina redovito pisala i na Instagramu. Početkom prošle godine činilo se da su se Nina i Fabrizio pomirili i da su konačno spremni pronaći zajednički jezik u odgoju sina, ali ubrzo su stvari krenule u lošem smjeru.

Neprestano su se javno sukobljavali. Nina je optužila Fabrizia da iskorištava njihova sina kako bi sebe promovirao i nije bila sretna utjecajem svog bivšeg supruga na sinove stavove. Nina ima novog dečka, DJ-a Marca koji je 17 godina mlađi od nje, a Sakoman kaže kako nije siguran jesu li još zajedno, ali je rekao kako se njezin sin protivi tom aspektu njezina života.

VIDEO Nakon utakmice s Legijom Dinamov nogometaš i njegova djevojka proveli noć na policiji

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

RO
roland
09:16 10.08.2021.

Nekada je liječnička tajna bila liječnička tajna...nekada davno...

RO
roland
09:15 10.08.2021.

vrlo dinamični i konfuzni obiteljski odnosi, a nije isključena i narkomanija...

RO
roland
09:29 10.08.2021.

Ako je ovaj mladić zbunjen, zbrkan, nejasan, nebulozan? Ako mu u mozgu, razmišljanju i ponašanju dominira maglovito ozračje, a sve zbog odnosa mame i tate, kakav će tek biti mali Aleksandar??? Sevka i Milan su u bespoštednom ratu, vodi se niz sudskih postupaka, provodi se masa vještačenja, psihosocijalnih intervencija u kojima dijete od 10 godina treba arbitrirati između mame i tate? U svakom slučaju sve ovo što godinama čitamo i o Nini i o Sevki nije dobro za njihove sinove. Tužno!