DESNO KRILO

Slaven Belupo doveo nekadašnju mladu nadu West Hama i reprezentacije Engleske

Slaven Belupo doveo nekadašnju mladu nadu West Hama i reprezentacije Engleske
11.06.2022.
u 19:32
- Osobni ciljevi za ovu sezonu samo su vratiti se igranju i vratiti se golovima čim je prije moguće, nadam se da ću uspjeti postići 15 golova, a sve iznad toga bilo bi sjajno - rekao je Fanimo na predstavljanju.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni prvoligaš Slaven Belupo pojačao je svoje redove engleskim internacionalcem porijeklom iz Nigerije Matthiasom Fanimom.

Fanimo je krilni igrač koji bi se trebao vrlo dobro uklopiti u filozofiju Zorana Zekića, trenera momčadi iz Koprivnice. Naime on je ljevak, ali radije igra na desnom krilu.

U Koprivnicu stiže kao slobodan igrač, a u karijeri je nosio dres West Hama, Tranmere Roversa, Bishop's St., Eastleigha, Margatea FC, Drave Ptuj, Mladosti Doboj iz Kaknja te FK Sarajevo s kojim je osvojio Kup Bosne i Hercegovine. Osim toga nastupio je i za mlađe uzraste reprezentacije Engleske (U-16, U-17 i U-18) za koje je skupio 19 nastupa i postigao 3 pogotka.

- Upoznat sam s kvalitetom Hrvatske lige, a prvi dojmovi kluba su sjajni. Čini se kao pravi obiteljski klub te sam obavio razgovore s trenerom i sportskim direktorom koji su me u sve dobro uputili. Jako sam zadovoljan i veselim se biti ovdje. Osobni ciljevi za ovu sezonu samo su vratiti se igranju i vratiti se golovima čim je prije moguće, nadam se da ću uspjeti postići 15 golova, a sve iznad toga bilo bi sjajno - rekao je Fanimo na predstavljanju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.