Opet se debljam!

Kod Nade se ne trebate nadati dobroj ribi – sigurno ćete ju dobiti

rab (1)
VL
30.07.2011.
u 12:00

Biti na Rabu a ne probati ribu nema smisla. A najbolja je, prema mom izboru, tamo gdje zaista znaju što rade.

Za one kojima je ljeti pokraj štednjaka u apartmanu ipak malo prevruće valjalo je pronaći restoran koji se isplati preporučiti. Restorana je ovdje puno, ali dobrih ipak ne toliko. Biti na Rabu a ne probati ribu nema smisla. A najbolja je, prema mom izboru, tamo gdje zaista znaju što rade. U ugodnom ambijentu restorana Nada u Palitu, desetak minuta pješice od centra, koji već gotovo 40 godina priprema riblje specijalitete – pronaći se može sve što gladnoj duši može donijeti okrepu.

Pero i Nada Faflja, uz tri sina ribara, ovdje svakoga dana nude samo svoju svježu ribu. Uz čašu dobrog vina, zajamčena je prava gozba, samo valja dobro odlučiti – škarpina, škampi, školjke, zubatac, nešto drugo? Gril, buzara ili lešo? Razmišljao sam, dugo dvojio, pa na kraju odlučio doći i sutra, pa opet jednostavno probati sve. Opet se debljam!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije