KORISNO

Ovaj trik pomoći će vam da sitno narežete luk u samo nekoliko sekundi!

Shuttershock
31.10.2022.
u 06:00

Skratite vrijeme pripremanja hrane, a uz ovaj način rezanja ni na rukama vam neće ostati onaj neugodan miris

 Čak i ako imate oštar nož, rezanje luka nekada stvarno može potrajati, ali ovaj odličan trik potpuno olakšava posao. Također, od njega vam neće ostati neugodan miris na rukama koji se teško opere.

Genijalan razlog da u perilicu rublja ubacite - crni papar!

1/6

Sve što trebate napraviti je umjesto rezanja, naribati luk! Rupe na ribežu u roku sekundi narežu luk u sitne komadiće. Iako su malo neravnomjerni, možete na brzinu prijeći nožem preko njih i spremni ste za kuhanje, piše msn.com.

Ne samo da je ovaj trik brz i lagan, oštrice na ribežu rastvaraju dijelove luka što ga čini mekšim i sočnijim dok se kuha ili peče. Takav sočniji luk istaknut će okus vašeg jela!

Znate li kako pravilno čuvati svoje namirnice? Stručnjak tvrdi da biste neke trebali - oprati octom!

 

Ključne riječi

Komentara 2

BE
Bezposleni
19:25 31.10.2022.

Ovi daju savjete da se i božek posrami.

ZO
zoranos
08:54 31.10.2022.

Šokiran sam! Ribež umjesto noža??? Ribanje umjesto rezanja??? Revolucionarno! Čak i ne dirate luk rukama pa ne smrde? Senzacionalno! Idem delja po člancima u Večernjem, zanima me što je jučer napravila Ella, Nivec ili Šprajc! Samo korisne stvari - čitajte Večernji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije