PROMO

Saznali smo - tako se roštilja u Hrvatskoj!

roštilj
Petar Glebov/PIXSELL
PR
Autor
PR članak
27.08.2013.
u 08:00

Od vrste roštilja, preko omiljenih specijaliteta do najdražeg mjesta za roštiljadu, saznali smo sve o načinu na koji roštiljate

Koji tip roštilja koristimo, koje vrste namirnica su nam najdraže, gdje najčešće roštiljamo? Kauflandov vodič kroz sezonu roštilja otkriva nam kakve su navike hrvatskih ljubitelja specijaliteta sa žara!

Sve što je dobro, još je bolje na roštilju! U tome se svi slažu. No kada je u pitanju izbor tipa roštilja, namirnica, ili pića koje odgovara jelima s roštilja, mišljenja su različita. Iz tog razloga odlučili smo saznati što na tu temu kažu posjetitelji naše internet stranice.

Dobili smo odgovor na sva naša pitanja!

Od vrste roštilja, preko omiljenih specijaliteta do najdražeg mjesta za roštiljadu, saznali smo sve o načinu na koji roštiljate. Došli smo do zanimljivih podataka koji će vas sigurno zanimati, a ukoliko želite pripremiti roštilj na \"hrvatski način\", sve što vam je potrebno pronaći ćete, naravno, na Kauflandovima policama. Dobar tek!

Pogledajte našu ponudu na www.kaufland.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?