David Skoko kuhao istarska jela i družio se s obožavateljima, a u publici bio i Nenad Tatarinov
Chef David Skoko ovog je vikenda kuhao na Dolcu. Naime poznati televizijski chef kuhao je istarska jela i družio se s obožavateljima. Radi se o jelima koja su prikazana u njegovom serijalu "Motor, loza, kuhača" koji smo do sada mogli gledati na HTV-u, a sada će biti dostupan i na poznatom kulinarskom kanalu 24 Kitchen.
Ovaj serijal imao je devet epizoda tijekom kojih je Skoko posjetio neke od naših najistaknutijih domaćih vinara. Od Slavonije i Baranje, Zagorja i Plešivice do Zadra, Krka, Pelješca te, naravno, Istre. Kombinacija dokumentarne serije i zabavnog formata uključuje gastronomiju, enologiju, putopis, i sve to uz autentični šarm i nesputanost jednog od naših najuspješnijih domaćih chefova, "ribareva sina" Davida Skoke.