Cvjetovi od lubenice i delfin izrezbaren od patlidžana dio su kreacija koje je majstor rezbarenja voća i povrća Marijan Bošnjak sinoć predstavio u Supertalentu. – Taj mi je talent otkrio kuhar Silvio Belušić prije šest godina. Gotovo sve prste posjekao sam taj prvi put, a Silvio mi je samo govorio da nastavim dalje. Svaka posjekotina urodila je još ljepšom kreacijom na tanjuru – prisjetio se početaka u tehnici "carvinga" ovaj 43-godišnji voditelj kuharskog odjela u bolnici u Popovači. Državni je prvak u "carvingu" posljednje četiri godine, a prošle godine osvojio je zlatnu nagradu na međunarodnom natjecanju u Sloveniji.
– Žiri je bio iznenađen kad sam počeo sjeckati po povrću i voću, a posebnu kreaciju napravio sam Nini Badrić. Bila je to bijela ružica napravljena od korabice – pohvalio se Marijan. Kod kuće mjesto za štednjakom prepušta supruzi.
– Radi hranu po mom guštu, a kad misli da je nešto pogriješila, to mi odmah i kaže – simpatično će. San mu je posjetiti Tajland, zemlju u kojoj je nastala tehnika "carvinga".