Iznenadili smo...

Možda će moji kilogrami postati manje bitni ako budem superstar

Martina Vrbos
Pixsell
30.06.2012.
u 13:30

Pjevačica i natjecateljica reality showa “Survivor” sprema se za današnji nastup na Splitskom festivalu na kojem će pjevati pjesmu “Najbolja”. Otkrila nam je da je uzbuđena jer joj je ovo debitantski nastup u Splitu.

Pjevačica i natjecateljica reality showa “Survivor” sprema se za današnjii nastup na Splitskom festivalu na kojem će pjevati pjesmu “Najbolja”. Otkrila nam je da je uzbuđena jer joj je ovo debitantski nastup u Splitu.

Što Splićani mogu očekivati od vas?

– To je moja autorska pjesma, a kao što joj naziv kaže, najbolja je, poletna je, lijepa je i kvalitetna pjesma. Baš u mom stilu. Kad prvi put idem na neki festival, zbilja se potrudim da sve bude spektakularno. Haljinu će mi raditi Zigman.

Je li vas iznenadilo što je Adele na svoju službenu stranicu stavila vašu izvedbu svog hita “One and Only”?

–Iznenadilo me kad su me nazvali iz Adelina menadžmenta i rekli da moju izvedbu žele objaviti na njenoj službenoj stranici. Bilo mi je super kad su napisali “croatian superstar”. Možda sad i kod kuće postanem superstar pa će i moji kilogrami postati manje bitni.

Kako ste organizirali ljeto?

– Imam puno nastupa, nakon Splita idem u Istru pa na Brač i tako redom. Već sam pripremila svoj tim na to da ćemo ovo ljeto dosta raditi i usput se kupati. Držim se one “Tko radi ne boji se gladi”.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
malena27
16:56 30.06.2012.

Jako, jako zanimljivo??? Da ste jos napisali ime mlade superzvijezde, clanak bi bio pun pogodak.

MA
Maniac
17:57 30.06.2012.

Njena autorska pjesma sigurno je dobra kao i Badrickina ! Svi su danas kompozitori !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije