Iznenađenje!

Cristianu Ronaldu gotovo stalo srce pri snimanju reklame

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters
1/10
07.11.2016.
u 18:32

Realov napadač ima ugovore s mnogim brendovima i često snima reklame. Tako se tijekom jednog snimanja ekipa odlučila našaliti s Cristianom Ronaldom

Cristiano Ronaldo prošle godine, prema podacima Forbesa, zaradio je 72 milijuna eura. Portugalska zvijezda u Realu godišnje zarađuje 47,2 milijuna eura, a ostali dio zarade dolazi od bonusa i sponzorskih ugovora.

Realov napadač ima ugovore s mnogim brendovima i često snima reklame. Tako se tijekom jednog snimanja ekipa odlučila našaliti s Cristianom Ronaldom.

Učinili su to Ronaldov prijatelj Ricardo i suigrač iz reprezentacije Quaresma. Portugalac je odmah znao tko je krivac.

Naime, to je bio Quaresmin odgovor na prošlogodišnju Ronaldovu šalu. Realov napadač tada je Quaresmin automobil omotao folijom i na njemu ispisao CR7!

Evo kako je Portugalac doživio njihovu šalu...

>>Ronaldo potpisao novi ugovor, želi igrati još barem devet godina

Komentara 4

JU
JureFr
18:58 07.11.2016.

Pedercina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije