LIGA PRVAKA

Buffon: Šanse protiv Bayerna vrlo su male

Gianluigi Buffon
Foto: Reuters/PIXSELL
24.01.2016.
u 07:00

– Nemamo baš velike šanse protiv Bayerna, da bismo prošli, trebat će nam ljutnje i potpuna koncentracija, ali i dobar dio sreće – rekao je Juventusov vratar Gigi Buffon

Juventus se vratio u borbu za naslov prvaka Italije, prošao je dalje i u Ligi prvaka u kojem će mu suparnik biti Bayern.

– Nemamo baš velike šanse protiv Bayerna, da bismo prošli, trebat će nam ljutnje i potpuna koncentracija, ali i dobar dio sreće – rekao je Juventusov vratar Gigi Buffon, a o borbi u Serie A dodao:

– Napoli je sjajan s napadačkim nogometom i može do naslova. Inter ne igra u Europi i to može utjecati na rasplet. Sada imamo priliku odmaknuti se od Rome u današnjem derbiju, to nam je cilj. 

>> Pogledajte kako se Mario Mandžukić snašao u božićnom glazbenom spotu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije