OGLASILA SE POLICIJA

U bazenu kod Požege utopio se dječak: Stigao na ekskurziju, oživljavali ga sat vremena?

Velika: ​Na bazenima se utopio dječak
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/11
18.07.2024.
u 17:37

Slijedi očevid kako bi se utvrdile okolnosti tragedije

U mjestu Velika na bazenima se utopilo dijete, javlja PU požeško-slavonska. Slijedi očevid kako bi se utvrdile okolnosti tragedije. Kako doznajemo, tragedija se dogodila u poznatom aquaparku.

Kako neslužbeno piše Požeški, na bazenima u Velikoj utopio se dječak koji je 2011. godište. Kako navode sugovornici, dječak je došao na ekskurziju i pola sata nakon što su došli, utopio se. Spasioci su ga pokušavali sat vremena oživjeti, ali, nažalost, nije bilo spasa. O svemu se oglasila i policija.

''U četvrtak 18. srpnja 2024. u 12.33 sati Operativno komunikacijski centar PU požeško-slavonske je zaprimio dojavu da je u mjestu Velika na bazenima došlo do utapanja djeteta. Na mjestu događaja je ekipa Zavoda za hitnu medicinu Požeško-slavonske županije reanimirala dijete, ali je nakon pokušaja reanimacije nažalost konstatirana smrt. Nakon utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja bit će podneseno posebno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu'', objavili su. 

VEZANI ČLANCI:

FOTO Pogled iz zraka na zloglasni Goli otok: Bijeg odavde je nemoguć, tijela bi odmah progutalo more

Velika: ​Na bazenima se utopio dječak
1/26
Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Kajman
Kajman
15:29 18.07.2024.

Tragedija. Tko zna što se je točno dogodilo jer većina vodenih površina aqua parka je zapravo plitka i prilično sigurna za korištenje.

MA
marijanka
16:15 18.07.2024.

A GDJE SU BILI ODGOJITELJI I DA LI TAJ A::PARK IMA CUVARE? Cisti slamperaj po cijenu djetova zivota

MA
mamuti
15:50 18.07.2024.

nekoliko puta sam dozivio u Termama Jezerčica divljanje skolaraca nije ni 20 minuta potrajalo da nije tekla krv ili se netko polomio.Dijete u tim godinama bi trebalo znati plivati ili je nadzor zakazao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije