Dragica Lukin vlasnica je ugledne umaške slastičarnice Villa Soši i po mnogima je najbolja hrvatska slastičarka. Već desetljećima sladokusce oduševljava originalnim zamislima i receptima za slastice koje svaki, pa i najtmurniji dan čine lijepim. To potvrđuju i brojna priznanja koja je za svoj trud i rad zaslužila, od kojih su najvažnija i njoj najdraža: dvije godine zaredom prvakinja Hrvatske u slastičarstvu, srebrna medalja s europskog kupa u Ljubljani, brojne medalje s međunarodnih natjecanja, nagrade, povelje, odličja...
Kao mentorica hrvatske kuharske reprezentacije zaslužna je i za brončanu medalju hrvatskih slastičara na svjetskom kupu 2010. u Luksemburgu. Stalna je gošća popularnih televizijskih emisija, u kojima redovito prikazuje svoju vještinu pripreme slastica. Svemu tome pridodajmo i bezgranično iskustvo stečeno radom diljem Europe i svijeta.
Kako odoljeti nekoj torti iz radionice osobe koja, uz ostalo, ima i prestižnu licenciju hrama slastica, bečkog hotela Sacher? Ili kako ne kušati njezine nadaleko poznate specijalitete nastale na tragu poslastica naslijeđenih još iz antičkih vremena? Stoga ne oklijevajte otkriti specijalitete naše proslavljene majstorice za slatke užitke u njezinoj najnovijoj kuharici “Torte i kolači” iz serije “Poznati hrvatski kuhari”, koja bogatu hrvatsku tradiciju u pripremi slastica već godinama ponosno predstavlja svijetu.
PROMO