Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJETE DINAMA

Brekalo stavio 'lajk' na Petkovićevu objavu pa ga brzo maknuo

Hajduk i Varaždin sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/4
13.05.2024.
u 10:30

Josip Brekalo je u Hajdukovom dresu prikupio 14 nastupa u bijelome dresu i upisao sedam asistencija te jedan pogodak. U tri utakmice koje su presudile Hajdukovim aspiracijama ove sezone nije dobio značajniju minutažu te je njegov utjecaj na ishod sezone ostao krajnje ograničen

Bruno Petković je na svome Instagram profilu podijelio službenu grafiku koju je Dinamo objavio nakon što su pobjedom nad Osijekom (1:0) u 34. kolu Hrvatske nogometne lige osigurali još jednu titulu prvaka Hrvatske. Sezona je bila iznimno teška za plave koji sve do 32. kola nisu mogli na vrh ljestvice, ali iskoristili su kikseve Rijeke i dva kola prije kola matematički osigurali 35. naslov državnog prvaka u povijesti kluba. Zanimljivo je da je Petkovićevu objavio "lajkao" i Josip Brekalo, veliko pojačanje Hajduka u drugome dijelu sezone.

Brekalo je igrački stasao u omladinskom pogonu Dinama, a za seniorsku je momčad igrao 2016. kada je u ljeto ostvario transfer u Wolfsburg za 10 milijuna eura. Jedini gol u 11 nastupa za Dinamo postigao je u Hrvatskom nogometnom kupu, upravo protiv Hajduka. Nakon potpisa za Bundesligaša uslijedilo je nekoliko posudbi, a u Fiorentinu je stigao 2023. za svega 1.7 milijuna eura.

GALERIJA Dinamo je potvrdio naslov prvaka! Ademi zabio za veliko slavlje na Maksimiru

Hajduk i Varaždin sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
1/62

Krajem siječnja došao je na posudbu iz Fiorentine u Hajduk, premda je prvi plan bio povratak u Zagreb. Preseljenje je već praktički bilo odgovoreno, no u posljednjem trenutku je propalo, a priliku za pojačanje iskoristio je Hajduk. Svoj prvi gol za Hajduk u Hrvatskoj nogometnoj ligi postigao je u 22. kolu, u pobjedi 4:0 protiv Slaven Belupa.

Prikupio je 14 nastupa u bijelome dresu i upisao sedam asistencija, uz spomenuti pogodak. Zanimljivo je i da se nije puno naigrao u tri utakmice koje su Hajduku ove sezone presudile. To jest, porazima od Lokomotive, Dinama pa Rijeke. Posljednjih mjesec dana pokazuje nešto bolju formu. Svoj "lajk" na Petkovićevoj objavi je brzo maknuo, vjerojatno ne želeći izazvati sukobe s navijačima kluba za koji trenutno igra.

Foto: Screenshot Instagram

VIDEO Zvijezda Lokosa s navijačima slavila Dinamov naslov! Oduševljeni fanovi pozivaju ga na Maksimir

Komentara 1

PO
pozitivan
16:46 21.05.2024.

Krv nije voda, jednom plavi cijeli život plavi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije