Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODVELI GA S TERENA

VIDEO Trenutak koji je Brazilce ostavio u šoku: Zbog strašne ozljede mlade zvijezde strepe i u Realu

Screenshot: X.com
16.05.2024.
u 12:15

Oko sedamnaestogodišnje zvijezde nedavno se opet digla prašina kada je najveći Fenomen u povijesti nogometa, legendarni Ronaldo Nazario, izjavio kako u Endricku vidi potencijal da bude bolji igrač nego što je on ikada bio

Mladi Brazilac Endrick u srijedu je na nosilima napustio utakmicu svog Palmeirasa protiv ekvadorskog kluba Independiente del Vallea u Copa Libertadoresu, najelitnijem klupskom natjecanju u Južnoj Americi. Dogodilo se to u 60. minuti kod vodstva Palmeirasa 2:0.

Za sada se čini kako se radi o ozljedi prepone. Endrick je nakon jednog sprinta naglo počeo šepati nakon čega je legao na travu s ispruženom desnom nogom držeći se za glavu. Ubrzo je stiglo liječničko vozilo koje je odvezlo zvijezdu Palmeirasa do klupe za rezerve gdje je odmah stavio vrečicu leda na preponu desne noge, a pritom je izgledao vidno zabrinuto.

Sada se u pitanje dovodi njegov nastup na Copa Americi koja počinje 20. lipnja u Sjedinjenim Američkim Državama, a Brazil svoju prvu utakmicu igra 24. lipnja u Los Angelesu protiv Kostarike. Brazilski izbornik Dorival Junior prošlog je petka objavio popis igrača koje će voditi na prestižno natjecanje, a na popisu je bio i Endrick. To nimalo ne čudi jer Endrick je nedavno zabio svoj prvi pogodak za reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Engleske, a zabio je i u sljedećoj utakmici protiv Španjolske.

Oko sedamnaestogodišnje zvijezde nedavno se opet digla prašina kada je najveći Fenomen u povijesti nogometa, legendarni Ronaldo Nazario, izjavio kako u Endricku vidi potencijal da bude bolji igrač nego što je on ikada bio. Naravno, ukoliko se sačuva od ozljeda jer one su uništile i Ronladovu karijeru.

Endrick je već krenuo i Ronaldovim stopama jer ovog će se ljeta pridružiti momčadi Real Madrida koji je otkupio njegov ugovor od Palmeirasa za 45 milijuna eura kada je imao samo 16 godina. Ovog ljeta postaje punoljetan pa se napokon može pridružiti momčadi Kraljevskog kluba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije