Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER RIJEKE

Željko Sopić u čudu: Dinamo igra u subotu? Ja imam informaciju da igra u nedjelju

Rijeka: Željko Sopić obratio se medijima nakon utakmice
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
17.05.2024.
u 19:50

– Očekuje nas zahtjevna utakmica u Osijeku koji ima ambicije izboriti Europu, dok mi želimo ostvariti pozitivan rezultat i tako ćemo se pripremiti za ovu utakmicu. Zbrojit ćemo se i oduzeti u odnosu na prošlu i nadolazeću utakmicu protiv Dinama i pokušati ostvariti pozitivan rezultat. Dat ćemo sve od sebe da donesemo tri boda, rekao je Željko Sopić.

Trener Željko Sopić ima popriličnih briga uoči gostovanja nogometaša Rijeke kod Osijeka na Opus Areni (nedjelja, 19.30 sati) u 35. kolu SuperSport HNL-a. Lindon Selahi, Niko Galešić i Danilo Veiga neće biti u konkurenciji za gostovanje u Osijeku, dok je Marko Pjaca upitan. Neovisno o problemima s igračkim kadrom cilj Bijelih bit će puni plijen.

– Očekuje nas zahtjevna utakmica u Osijeku koji ima ambicije izboriti Europu, dok mi želimo ostvariti pozitivan rezultat i tako ćemo se pripremiti za ovu utakmicu. Zbrojit ćemo se i oduzeti u odnosu na prošlu i nadolazeću utakmicu protiv Dinama i pokušati ostvariti pozitivan rezultat. Dat ćemo sve od sebe da donesemo tri boda, rekao je Željko Sopić.

Trener Rijeke bit će primoran napraviti određen promjene u kadru.

– Imali smo trening u četvrtak ujutro tijekom kojeg su igrači koji su nastupili u Maksimiru radili regeneraciju na biciklima, dok su ostali bili vani. Vidjet ćemo u kojem su stanju igrači, pa u dogovoru s fizioterapeutima i liječnikom vidjeti tko će krenuti put Osijeka.

Željko Sopić, na novinarsko pitanje, ponudio je i svoje viđenje momčadi Osijeka.

– Osijek je bio u lošoj fazi, u zadnje vrijeme su se dosta podigli, ali samo rezultat govori jesi li u dobrom ili lošem trenutku i samo to se ocjenjuje. S Lokomotivom se bore za Europu i mislim da u ovom trenutku izgledaju puno bolje nego što je to bio slučaj prije dva mjeseca, a tablica nikada ne laže, poručio je Sopić.

Dinamo igra u subotu, a Rijeka u nedjelju uoči finala Kupa koje je u srijedu. Može li to utjecati?

- Pa ja imam informaciju da Dinamo igra u nedjelju. Mislim... Sad ne znam je li se nešto mijenjalo. Ne znam... Ne gledam nikad protivnika, tako da gledam samo svoju ekipu. Igramo tad kad igramo, igrat će ti igrači koji će igrati. To je to u principu.

Utakmica na Opus Areni imat će specifičan značaj za Alena Grgića koji je nogometno odrastao u Osijeku.

– Idemo odraditi utakmicu najbolje što možemo. Svaki gleda sebe, da napravi što boli rezultat, pa će takav biti i naš pristup. Idemo spremni za Osijek. Dugo sam bio u Osijeku i očekujem jako dobru utakmicu, odličnu atmosferu. Obje momčadi vode treneri s velikom karizmom i velikom energijom, a kada se to prenese na teren mi igrači budemo žešći, zaključio je Alen Grgić.

 
 
 
Ključne riječi

Komentara 1

TE
teethless
20:27 17.05.2024.

Kako nedjelja, ja cuo u utorak!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije