Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tradicija se nastavlja

Uz 40.000 porcija graha dijelit će se i štrukle, a u Maksimir stižu Gibonni i Martin Kosovec

Zadar: Gibonni održao koncert u prepunoj dvorani Krešimira Ćosića
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/11
30.04.2024.
u 09:00

Program za sutrašnji Praznik rada počinje u 9 sati, pripremaju i pub kviz te radionice za klince

Osim u 40.000 porcija graha i 20.000 porcija štrukli koje će se sutra za Praznik rada dijeliti u Parku Maksimir, guštat će se i u glazbenim poslasticama. Program počinje u 9 sati nastupom Tri soprana One, nakon kojih će atmosferu zagrijati i Ivana Galić i SoulBeat te Zagrebački orkestar ZET-a koji će glazbeno pratiti Šlageriste s Ribnjaka, Ivanu Starčević i Matiju Antolića te Željka Grozaja.

S velike pozornice okupljenima će se potom obratiti i gradonačelnik Tomislav Tomašević, a oko podneva će njome zavladati Gibonni, kojemu će se pridružiti i sve popularniji Martin Kosovec, pobjednik posljednje sezone The Voicea.

VEZANI ČLANCI: 

Mališani će pak uživati u programu na maloj pozornici, gdje će se od 10 do 15 sati odvijati kreativne radionice u organizaciji Centra za kulturu Maksimir, predstave te nastupi plesnih skupina. Posjetitelji će se ondje od 15.30 sati moći okušati i u besplatnom KRIP-ovu pub kvizu.

Kupnju pak obavite na vrijeme jer sutra neće raditi većina zagrebačkih trgovačkih centara ni trgovina, među kojima su Lidl, Spar i Interspar te Kaufland. Konzum i Plodine svoje su kupce obavijestili kako će njihove trgovine raditi prema prilagođenom radnom vremenu, a detalje možete pronaći na njihovim službenim internetskim stranicama. Zatvorene će biti i trgovine DM-a te Müllera, kao i Emmezeta te Ikea, a šopingirati se neće moći ni u oba City Centera, onom na Jankomiru i na Žitnjaku, ali ni u Areni te West Gateu.

VEZANI ČLANCI: 

Z Centar je na svojim stranicama objavio kako će tamošnji restorani, kafići, Hall od game, Z House of Beauty, automat klub i Adventure Mini golf raditi prema redovnom radnom vremenu, Cinestar prema rasporedu prikazivanja filmova, MiniPolis od 10 do 20, a trgovine i Chix Threading bar neće raditi. Zatvoren će biti i Avenue Mall uz izuzetak kafića, KFC-a i McDonalds'a te Cinestara koji će raditi prema redovnom rasporedu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije