Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pred nama je još jedan humanitarni Streamatron u organizaciji Good Game Globala

Good Game
14.12.2023.
u 11:51

Tijekom 12 sati streama, vidjet ćete jako puno poznatih lica, pogotovo onih iz svijeta gaminga, a sve kako bi se prikupila sredstva za pomoć udruzi Veliko srce malom srcu.

Gradovima diljem Hrvatske zasvijetlile su božićne lampice, a blagdanska glazba može se čuti na svakom kutku. Ništa drugačija atmosfera nije niti u uredima ekipe iz Good Gamea, a čitava domaća gaming zajednica zna da sredina 12. mjeseca donosi jedan od najiščekivanijih događaja u godini - Streamatron. Humanitarni 12-satni stream tijekom kojeg se prikupljaju donacije za one kojima su najpotrebnije. I ove ćete godine imati priliku uživati u različitom sadržaju, od zabavnih gameplaya, zanimljivih razgovora i kompetitivnih matcheva. Tijekom streama, uz standardne donacije, moći ćete donirati i kroz “incentive” program, a svojim donacijama gostima ćete imati priliku zadati razne izazove te direktno utjecati na njihovu izvedbu.

Sva prikupljena sredstva, donirat će se udruzi Veliko srce malom srcu, neprofitnoj organizaciji koja objedinjuje liječnike, zdravstveno osoblje i roditelje djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima. Zbog svog stanja, hrabri mališani ne mogu živjeti životom poput druge djece, ali velikim trudom njihovih roditelja, predstavnika udruge kao i liječnika, koji prate svaki njihov korak te pravilno i pravodobno reagiraju, srčekovcima su stvoreni uvjeti za barem djelomično normalan život. Drugu godinu za redom, gaming zajednica je odlučila svim članovima udruge i njenim štićenicima uljepšati blagdane.

"Drago nam je što i ove godine vaša velika srca igraju za naša mala. Jedva čekamo da se uz vaših i naših 12 sati live streama punog entuzijazma, smijeha i zabave družimo i zajedno osvajamo svijet" rekla je voditeljica udruge, Mirela Dežman.

Ove godine, svi online posjetitelji će moći vidjeti poznata lica poput Marine Orsag, Mirsada Kadića, Malajskog Tapira, Marko KC-a, Natka Becka, Igora Jadana i mnogih drugih.

Pridružite se Streamatronu u petak, 15.12. na Good Game Twitch kanalu s početkom u 12 sati, a sve dodatne informacije kao i raspored streama možete pronaći na webu Streamatron.good.game.

Glavni partner projekta je Fini-Mini Noodles.

Facebook

Instagram

YouTube

Twitch

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije