Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotografija, putopis

"Put u Katmandu": putopisno predavanje Hrvoja Ivančića

fotka
05.05.2010.
u 14:30

Doživlajaje s putovanja dugoga šest mjeseci autor će predočiti serijom vrsnih fotografija i osobnim dojmovima.

Kakve je sve krajeve snimio, s kojim je ljudima kontaktirao na svom dalekom putu od Hrvatske do Nepala Hrvoje Ivančić pokazat će večeras u 19 sati na predavanju "Put u Katmandu" u samoborskom Pučkom otvorenom učilištu. Putopisno predavanje predočit će serijom fotografija tijek šestomjesečne avanture i doživljaja koje je Ivančić proživio mijenjajući prijevozna sredstva od automobila do javnoga prijevoza. Fotografije će pokazati put preko balkanskog poluotoka, Turske, Sirije, Irana, Pakistana, Indije do Nepala. Autor se zadržavao daleko od svih turističkih ruta, a aparatom se približio i ratnim zonama i sukobima talibana uz pogranična područja Pakistana i Afganistana.

Jedan od ciljeva Ivančićeva putovanja jest i mijenjanje mišljenja i razbijanje predrasuda o kulturi i životu običnih ljudi. U svakom slučaju, putnici koji koriste avione i turisti upakirani u paket-aranžmane doista nikad neće na svojim putovanjima svijetom sresti svijet kako ga je vidi Hrvoje Ivančić i mnogi drugi zaljubljenici u putovanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije