Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelovnik.hr

Brzo i lako do ručka na Jelovnik.hr

Jelovnik.hr - online servis za naručivanje hrane
28.01.2014.
u 09:10

Bilo da ste kod kuće ili na poslu, a iznenada vas je uhvatila želja za finom i ukusnom hranom, Jelovnik.hr je pravo rješenje za vas

Jelovnik.hr je online servis za naručivanje hrane, a  korisnicima omogućuje jednostavno naručivanje hrane  u samo nekoliko poteza mišem. Unutar servisa nalazi se 70 restorana koji djeluju na području Zagreba, a taj broj se povećava na dnevnoj bazi kako bi korisnicima ponudio čim veću mogućnost izbora, kako restorana tako i same ponude hrane.

Narudžba hrane preko servisa  je vrlo jednostavna i brza! Dolaskom na jelovnik.hr birate kvart u koji želite dostavu hrane, odaberete restoran ili vrstu kuhinje, naručite i platite po pouzeću kada vam hrana stigne!
Bilo da ste kod kuće ili na poslu, a iznenada vas je uhvatila želja za finom i ukusnom hranom, Jelovnik.hr je pravo rješenje za vas.
Servis je osnovan 2012. godine te obuhvaća ponudu restorana s područja Zagreba, no cilj je širenje na ostatak zemlje. Jelovnik.hr je odnedavno postao naš partnerski portal te je u 100%-tnom vlasništvu 24sata d.o.o.

24sata i Večernji list ovih su dana otkupili i udjele u web servisima popustolovac.hr i mojkvart.hr.

Ključne riječi

Komentara 1

P1
p177
08:14 28.01.2014.

Brzo i lako ako ste u Zagrebu, kao i sve ostalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije