Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan dom

Djevojka ispričala: 'Moj tata je kupio napuštenu školu i renovirao je - sada u njoj živimo!'

TikTok
23.04.2024.
u 13:30

Jedna učionica sada je postala Sarina ogromna spavaća soba

Djevojka imena Sarah Collins otkrila je da je njezin tata kupio jednu napuštenu školu i sada ju renovira za nju i njezinu obitelj. Sarah je tako na svom TikTok profilu podijelila uvid u svoj neobičan dom, a u videu je podijelila isječke ogromne škole, nazvane Ducktown School, zajedno sa zbornicom, dvoranom za vježbanje i puno učionica, piše The Sun.

Škola je izgledala nevjerojatno oronulo, a boja se ljuštila sa zidova, te je posvuda bilo razbijeno staklo, au školskom dvorištu bilo je jezivo zahrđalo igralište, uključujući ljuljačku i mali vrtuljak. Sarin otac Jason Collis je 2021. godine kupio školu koja je napuštena 2006. godine i od tada je obnavlja.

VEZANI ČLANCI:

Pred njim je još dug put, ali kuća sada izgleda puno ugodnije za život, a jedna od učionica pretvorena je u ogromnu spavaću sobu za Sarah. Police za knjige i stolovi su uklonjeni, a postavljen je drveni pod. Sarah je svoju sobu uredila golemim tepihom, foteljom, televizorom i mnoštvom polica. Jason je rekao da je i sam išao u školu kad je bio dijete i da on, zajedno s ostalim članovima zajednice, nije želio da napuštena zgrada takva i ostane. Rekao je da je zgrada bila zapuštena i vandalizirana mnogo godina, te je želio u nju vratiti malo života.

Sarah, koja je iz Tennesseeja u SAD-u, objasnila je da osim što živi u kući, njezina obitelj koristi kuću za događanja,izvanškolske aktivnosti, školska okupljanja i još mnogo toga. Ovi se događaji održavaju u školskoj dvorani, čiji je krov bio jako oštećen kada su se uselili, a sada joj je vraćen nekadašnji sjaj.

@sarahmcollis outta pocket decision #fyp ♬ original sound - ༺♡༻

Dodala je da, kako je škola tako velika, njezin tata iznajmljuje neke prostorije drugim ljudima. Sarin video, koji je objavljen pod korisničkim imenom @sarahmcollis, vjerojatno je impresionirao mnoge jer je postao viralan, prikupivši preko 25 milijuna pregleda.

Korisnici TikToka u komentarima su podijelili svoja razmišljanja o jedinstvenoj životnoj situaciji Sarah i njezine obitelji. Jedna je osoba napisala: "Hoćete mi reći da bih mogao samo kupiti školu i obnoviti je u vlastitu vilu?" Druga osoba je dodala: "Zamislite samo pidžama partyje ovdje". Treća osoba je komentirala: "Ovdje bi igra skrivača bila luda". Četvrta osoba se našalila: "Koliko duhova tamo živi?" "O ovome treba napraviti TV seriju ili dokumentarac!", glasio je još jedan komentar. 

Kupio mali dom za 1460 eura: 'Nema tuša ni WC-a, i ljudi kažu da je depresivno, ali meni je super'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije