Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istjerajte ih

Imate probleme s mravima? Evo kako ćete ih se zauvijek riješiti uz pomoć dva prirodna proizvoda!

shutterstock
09.08.2022.
u 07:00

Mnogi već imaju dva ključna sastojka u svom kuhinjskom ormariću, a ne morate nužno biti kemičar da ih spojite.

Mnogi se svake godine susreću s problemom mrava u kući. Iako možete posuti insekticidom za mrave ako tako želite, postoje načini da se uhvatite u koštac s ovim dosadnim insektima na prirodan način i bez trošenja novca.

Jednostavni trikovi s kojima ćete se riješiti mrava iz svog doma:

1/7

Zapravo, kao što piše Mirror, mnogi već imaju dva ključna sastojka u svom kuhinjskom ormariću, a ne morate nužno biti kemičar da ih spojite. Prema jednoj stručnjakinji za čišćenje, tajna leži u navodno besprijekornoj mješavini šećera u prahu i sode bikarbone, za koju se mnogi slažu da odlično djeluje.

"Pomiješajte šećer u prahu i sodu bikarbonu, djeluje svaki put. Pospite ga po gnijezdima ili gdje god su mravi. Imali smo problema s mravima prije nekoliko godina. Bila je to noćna mora, nekoliko gnijezda se pojavilo i uvijek su ulazili u kuću između veljače/ožujka i kasnog ljeta. Popunili smo rupe po kući tako da nisu mogli ući i počeli koristiti ovu domaću mješavinu vani i svi su nestali ove godine”, objasnila je stručnjakinja.

Znate li što sve možete sa sodom bikarbonom? Ovih će pet stvari besprijekorno očistiti:

Ključne riječi

Komentara 10

LU
luminax
19:26 09.08.2022.

Šećer je turska reč od šeker .

KA
kajinx
08:52 09.08.2022.

... puder, 100%

Avatar mrbr
mrbr
08:43 09.08.2022.

Cimet u prahu, provjereno djeluje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije