Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podijelila na TikToku

Ispovijest bivše časne: 'Pet godina sam provela u samostanu, a danas sam majka šestero djece!'

@carriechuff
11.10.2021.
u 13:30

Nije mi čudo što su mnogi mislili da će nakon pet godina izoliranog samostanskog života veza naša veza brzo završiti, kaže Carrie i dodaje da obožava i brak i obiteljski život

Nedavno je bivša časna sestra, Amerikanka Carrie, na TikToku objavila video koji je brzo postao viralan, a u kojem kaže da je nakon pet godina koje je provela kao časna sestra odlučila napustiti samostan. Danas je mama šestero djece, a odluka o izlasku iz samostana bila joj je, smatra, najbolja odluka koju je donijela. 

- Svog sam supruga upoznala brzo nakon što sam izašla iz samostana, a u roku od godine dana već sam bila u braku i čekala svoje prvo dijete - ispričala je nekadašnja Kristova zaručnica.

Žiri se posvađao oko nastupa natjecateljice, a društvene mreže gore zbog komentara na situaciju

1/7

A iako su joj mnogi, kaže, govorili da srlja u ljubavnu vezu i da to neće ispasti dobro, danas je sretno udana majka šestero djece.

- Nije mi čudo i ne krivim ih što su mislili da će nakon pet godina izoliranog samostanskog života veza brzo propasti - rekla je Carrie, no sve je, dodaje, ispalo savršeno, a ona se super snašla u ulozi supruge i majke. 

@carriechuff

People definitely thought I was rushing into it, and I truly don’t blame them, but thankfully it worked out so perfectly! 🥰

♬ Know Yourself - Drake

Njen je video dobio nekoliko mnogo lajkova i komentara podrške, a svi su se složili da 'kad upoznaš pravu osobu, jednostavno znaš'... 

- Ja sam se zaručila i udala mjesec dana nakon što sam upoznala supruga, pet godina smo u braku - napisala je druga žena, dok su se neki pitali nije li redovnički poziv 'zauvijek' i možeš li nakon njega uopće stupiti u brak...

- Nisam još bila položila 'doživotne zavjete' - odgovorila je bivša redovnica i objasnila da časne sestre dvaput polažu zavjete, takozvano 'prvo', pa onda 'doživotno zavjetovanje', no kako se čak i nakon doživotnog, ovisno o situaciji i razlozima, može dobiti dopuštenje za izlazak iz samostana.

Pogledajte nestvarne snimke iz zraka erupcije vulkana na Islandu.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
18:11 11.10.2021.

Sex je čudo, ko jednom proba ne odustaje

JW
Jim West
20:20 11.10.2021.

Rekli bi neki, posvetiti život služenju Bogu je kultura smrti. Bez potomstva nema ničega.

MO
montello
14:03 11.10.2021.

nagla promjena shvatila sta je bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije