Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kompletne dioptrijske naočale po cijeni od 63 EUR s uključenim naočalnim lećama su hit

Frames
23.04.2024.
u 10:30

Ako ste u potrazi za novim ili još jednom dioptrijskim naočalama, a još uvijek niste čuli za hrvatski brend Frames, vrijeme je da se to promijeni. Brend je nastao 2018. godine, a do danas je prepoznat među brojnim kupcima koji se uvijek vraćaju po još jedan par dioptrijskih i sunčanih dioptrijskih naočala. 

Frames briše ideju o tome da su kvalitetne dioptrijske naočale luksuz koji si često ne možemo priuštiti, a pritom vodi računa o materijalima, izradi i trendovima. U ponudi Framesa je više od 200-tinjak dioptrijskih naočala i isto toliko sunčanih dioptrijskih. Kupovati možete samostalno online na framespage.com, a cijelu kolekciju možete pregledati u optici Optotim na adresi Ilica 28. Isto tako ako vam je potreban pregled, možete ga obaviti besplatno u partner optikama Optotim.

FRAMES nije samo brend naočala; to je lifestyle. Frames iza sebe ostavlja vojsku zadovoljnih nosioca naočala a dio su zajednice koja cijeni jednostavnost, kvalitetu i pristupačnu cijenu. Istraži FRAMES kolekciju dioptrijskih naočala već od 27 EUR s uključenim naočalnim lećama online na framespage.com ili u našim partner optikama Optotim.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije