Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wow!

Kupila je nečiji izgubljeni kofer pa se šokirala kad je saznala koliko zapravo vrijedi

tiktok/@beckysbazaar
01.05.2024.
u 14:00

‘Kupila sam nečiju izgubljenu prtljagu iz londonske zračne luke Heathrow i evo što sam pronašla'.

Jedna je djevojka otkrila da je kupila izgubljeni i nepreuzeti kovčeg i ostala zapanjena kada je vidjela što je unutra. Becky Chorlton, vlasnica 'Becky's Bazaara' - tvrtke za preprodaju vintage odjeće - bila je šokirana kada je saznala koliko je sam kovčeg vrijedan. Ne samo to, već ju je impresionirala i dizajnerska torbica koju je unutra pronašla, piše The Sun.

U videu na svom TikTok profilu, Becky je otkrila da je kofer kupila online za 79.99 funti (94 eura). Objasnila je da je kovčeg izvorno izgubljen u zračnoj luci Heathrow. Rekla je: ‘Kupila sam nečiju izgubljenu prtljagu iz londonske zračne luke Heathrow i evo što sam pronašla. Koštao me ukupno 80 funti pa sam ga odlučila otvoriti pred kamerom da možemo vidjeti je li se isplatilo’. 

 

@beckysbazaar Replying to @zawenab Do you think buying lost luggage is a scam??🤔🤔 follow to see me open another case i’ve ordered🤣🧳✈️ #lostluggage #suitcasepacking #mysterybox #unboxing #scam #thrifthaul #thriftshop ♬ Higher Love - Ben Fox

Odmotavši crni omot, naišla je na plavi Delseyjev kovčeg koji inače košta oko 320 eura. ‘To je prilično dobar početak’, rekla je Becky. Bila je još više impresionirana kada je pogledala unutra - jer je kovčeg bio do vrha pun odjeće, uključujući i neke komade iz Tommyja Hilfigera.

Becky je izvadila hlače, crni grudnjak i uočila par plavih traper hlačica. I ne samo to, također je dobila otmjenu crnu torbicu iz Guessa - za koju je ubrzo saznala da je lažnjak. ‘To je definitivno ženski kofer’, rekla je te upitala svoje pratitelje: ‘Biste li riskirali kupiti jedan? Stvari su postale super zanimljive’. 

VEZANI ČLANCI: 

Njen TikTok isječak ubrzo je postao viralan pa je tako u svega nekoliko sati skupio nevjerojatnih 1,6 milijuna pregleda. No, korisnici društvenih mreža bili oduševljeni kada su shvatili da se nečija izgubljena prtljaga može kupiti, što su mnogi izrazili u komentarima.

Jedna osoba je napisala: ‘Bila bih apsolutno bijesna da je moja izgubljena prtljaga prodana umjesto da vraćena meni’, a druga dodala: ‘Ne mogu vjerovati da se izgubljena prtljaga prodaje. To jednostavno nema smisla’. Treća je rekla: ‘Ja bih bila bijesna da je netko kupio moj’.

Žena tvrdi da joj je aviokompanija uništila kofer: 'Žalila sam se, a njihov odgovor me iznenadio!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije