Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 30. TRAVNJA NA KIOSCIMA

Nova DIVA STYLE ima fantastične darove - narukvicu Bisou x Borboleta i Avon ruž!

Nova DIVA STYLE
Foto: Goran Čižmešija
1/16
26.04.2024.
u 15:55

Na čak 220 stranica osim raskošnih darova, donosimo sjajne intervjue i editorijale, a tu je i posebno izdanje magazina LIVING

Novo proljetno-ljetno izdanje magazina DIVA STYLE ovaj put donosi senzacionalne darove - superpopularnu narukvicu BISOU X BORBOLETA te AVON ruž Hydramatic Matte. Za samo 7 eura očekuju vas tako genijalni darovi - narukvica dolazi u čak osam različitih uzoraka i boja, a ruž u šest nijansi pa će zasigurno svatko moći odabrati svoju idealnu (a možda i više).

A u DIVI STYLE na 220 stranica i novom luksuznijem većem formatu pripremili smo prave modne i beauty poslastice. Cijeli je broj posvećen održivosti, pa smo tako pronašli domaće dizajnere i beauty entuzijaste koji su stvorili jedinstvene održive brendove. 

Foto: Goran Čižmešija

Modni editorijal snimali smo na nevjerojatnoj lokaciji Konjičkom klubu Hiperion, oazi zelenila i prirode na samo 10 minuta od centra Zagreba. Kreacije naših poznatih dizajnera, poput ELFS-a, Matije VuiceKrie Design i mnogih drugih posebno su zablistale u ovom čarobnom ambijentu. Zvijezda editorijala Leonarda Zeba, naš najtraženiji model, savršeno se snašla na snimanju s konjima, što nije bio nimalo jednostavan zadatak. 

Foto: Goran Čižmešija

U novoj DIVI STYLE razgovarali smo i sa suprugom našeg proslavljenog tenisača Marina Čilića, Kristinom Milković Čilić, koja je jedan od svojih rijetkih intervjua dala upravo nama. S njom smo proveli divan dan u zagrebačkom Teniskom klubu Cmrok te nam je otkrila kako njihova četveročlana obitelj funkcionira na putovanjima, sve o odrastanju s dvije sestre te koliko je ponosna na rad Zaklade, kojom financijski pomažu mladim sportašima da se ostvare. 

Zavirili smo u ormare Lane PuljićBorne Kotromanić te Mirele Holy, a posjetili smo i poznatu gastroblogericu Janju Benić Janjolinku u njezinoj zelenoj oazi u Stubičkim Toplicama. Ivan Čosić poslao je sjajnu reportažu iz Las Vegasa, Sanja Muzaferija razgovarala je s najpoznatijom sommelierkom Karin Rupenom Perdec, a Stela Lechpammer istražila je sve o fenomenu serije Law & Order, koji se vrti već više od 30 godina. 

Foto: Goran Čižmešija

Također, u DIVI STYLE očekuje vas i posebno izdanje magazina LIVING, koji donosi sjajne interijere, a među njima i stan našeg poznatog nogometaša Joška Gvardiola.

Naravno, tu je još puno tema, no ostavljamo da ih sami otkrijete u DIVI STYLE.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije