Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantno otkriće

Razvela se od supruga jer je mislila da ju vara, ali ispostavilo se da nije tako: 'Za sve je bio kriv susjed!'

Shutterstock
25.04.2024.
u 15:30

Nakon što je došla do jedne od žena s kojom je njezin 'muž' razgovarao, vidjela je slike zaslona razgovora i slike koje je razmjenjivao

Jedna žena je otkrila zastrašujuću priču o tome kako su užasni postupci njezinog susjeda uništili njezin brak. Rastala se od supruga prije više od godinu dana - ali sada zna pravu istinu o tome što se dogodilo. Na društvenim mrežama otkrila je da je bila shrvana kada je primila poruku u kojoj piše da njezin suprug koristi aplikacije za spojeve, piše The Sun.

Sada su razdvojeni više od godinu dana i trenutno "ne razgovaraju", ali ona očajnički želi obnoviti njihovu vezu nakon što je saznala istinu. "U rujnu prošle godine primila sam Facebook poruku da moj 'muž' razgovara i razmjenjuje gole fotografije s drugim ženama na Tinderu", objasnila je. 

VEZANI ČLANCI:

Nakon što je došla do jedne od žena s kojom je njezin 'muž' razgovarao, vidjela je slike zaslona razgovora i slike koje je razmjenjivao. Odlučila je instalirati Tinder, aplikaciju za spojeve koju je on navodno koristio kako bi pronašla njegov profil. "Bila sam uvjerena da vara i imali smo užasan sukob te večeri zbog čega je moja obitelj došla smiriti situaciju. Ali umjesto toga, eskaliralo je kada je moj brat udario i zgrabio mog muža. Susjedi su pozvali policiju i moj suprug je zamoljen da spakira stvari i ostane negdje drugdje neko vrijeme", ispričala je.

"Rastavili smo se ubrzo nakon toga, a on se od tada preselio u Sydney kako bi bio bliže svom bolesnom ocu, ali viđa našu djecu na vikend dva puta mjesečno" dodala je. Prošlo je 14 mjeseci otkako se par razveo i ona je konačno krenula dalje - sve dok joj netko nije pokucao na vrata. Ostala je šokirana kada je saznala da je njezin susjed koristio fotografije njezina supruga jer se pretvarao da je netko drugi kako bi zadivio neku ženu na aplikaciji. "Susjed je preuzeo ove fotografije s MacBooka koji smo mu posudili tijekom COVID-a, a neke od tih fotografija bile su intimne prirode. Policija se trenutno bavi ovim", rekla je.

GALERIJA: Ovi horoskopski znakovi najbolji su u laganju, tvrde astrolozi! 

1/7

Sada želi razgovarati sa svojim bivšim mužem i iskupiti se - ali nije sigurna je li prekasno za to. "Tako se bojim da je za nas gotovo nakon svega i da će on vjerojatno forsirati razvod, iako znam da se jako volimo, ali ovo je uzelo ogroman danak našem mentalnom zdravlju, financijama i dobrobiti naše troje djece", kaže.

Ljudi koji su komentirali objavu na Redditu bili su suosjećajni, ali mnogi su vjerovali da je veza zauvijek gotova. Nekoliko mjeseci kasnije ažurirala je subreddit, relationship_advice, kako bi ih obavijestila o ishodu. "Odlučeno je da je naš brak nepopravljiv i da trebamo ići svatko svojim putem. On je trenutačno na terapiji i zatražio je čisti razvod bez daljnjih kontakata u budućnosti - namjeravam poštovati njegove želje i nastavit ću komunicirati preko njegova odvjetnika o stvarima koje se tiču ​​naše djece", objasnila je.

Muž ju je prevario s njenom sestrom i ostavio: 'Odlučila sam reći djeci kakav im je otac'

 

Komentara 2

LU
luftbrenzzer
01:22 26.04.2024.

"...ovo je uzelo ogroman danak našem mentalnom zdravlju" Koliko se razmem u medicinu tu zdravlja nije ni bilo pa se prema tome nije imalo što izgubiti.

MO
montello
09:49 26.04.2024.

sada je muz ne zeli jer ga je krivo optuzila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije