Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Restoran Vicko, Jadrtovac: Slasna janjetina s ražnja

Turistička patrola Večernjeg lista u Jadrtovcu
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
04.08.2023.
u 13:11

Legendarni restoran Vicko u Donjem Polju, 4 kilometra udaljen od Jadrtovca, bio je logičan odabir za ručak, jer u Jadrtovcu trenutno ne postoji mjesto gdje se može jesti.

23.07.2023.,Jadrtovac-Turisticka patrola Vecernjeg lista u Jadrtovcu.Restoran Vicko.Kruh ispod peke Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

- Uz more ima odličnih restorana, ali mi smo ruralno mjesto i preporuka je pečena janjetina u Vicka – posavjetovali su nas mještani. Janjetina s ražnja stoji 45 eura po kilogramu, a za jednu osobu porcija je oko 13 eura. Izvrsno, s kruhom ispod peke. Pečeni odojak je 30 eura po kg, isto toliko i pivac dok je tuka 32 po kg. Hobotnica na žaru je 16, rižoti i špageti su po 12 eura. Pizze su po 8-9 eura. Kvalitetna je i vinska karta, za svačiji džep i ukus: od dalmatinskih, preko slavonsko-baranjskih do istarskih vina.

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova) 48

Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 13

Posluga i ljubaznost (do 10 bodova) 10

Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 18

Ukupnost ponude (do 5 bodova) 4

Ukupno: 93 (ČETIRI ZVJEZDICE)

80-87 BODOVA - TRI ZVJEZDICE
88-94 BODOVA - ČETIRI ZVJEZDICE
95 BODOVA I VIŠE - VELIKA ZVIJEZDA

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije