Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiva obitelj

Rodila je dva para blizanaca, ali nitko od njih nije rođen na isti dan: 'To zbunjuje mnoge!'

TikTok
24.04.2024.
u 13:30

Priznaje da joj je život pomalo kaotičan, ali da ne bi ništa mijenjala

Mama Selina Bayes otkrila je da ima dva para blizanaca, iako nijedan nije rođen na isti dan. Selina je podijelila uvid u svoju obiteljsku situaciju putem videa objavljenog na svom TikTok kanalu. 26-godišnjakinja je otkrila da je prije šest godina rodila dvije kćeri koje su rođene u razmaku od 13 i pol mjeseci.

Općenito, bebe rođene u razmaku manjem od godinu dana nazivaju se 'irski blizanci', međutim, neki ljudi djecu rođenu u razmaku do 18 mjeseci nazivaju irskim blizancima. To znači da su Selinine kćeri tehnički blizanke, iako su rođene u većem razmaku. Selina je otkrila da se jako borila sa stresom odgajanja dvije bebe u isto vrijeme, ali prošla je kroz to i uspjela svoje kćeri uvesti u školu i jaslice, piše The Sun.

VEZANI ČLANCI:

Ipak, nekoliko godina kasnije odlučila je imati još dvoje djece, koja su rođena u razmaku od 362 dana. To znači da su i njezina najmlađa djeca također irski blizanci, pa ima dva para blizanaca, ali nitko nije rođen na isti dan. Selina je u videu objasnila da je život s njezinom djecom "kaos", objasnila da mnoge ljude njezin obiteljsk život zbunjuje, te se našalila da sumnja u svoju odluku da ima još jedan par irskih blizanaca.

U videu je u šali pogledala svoje dvoje najmlađe djece i rekla: "Što mi je ovo trebalo". No, Selina i njezina obitelj djeluju jako sretno zajedno, a ona često dijeli snimke na kojima se smije i šali sa svoje četvero djece.

@s31nla I call it… lack of chaos #fyp #s31nla #foryoupage #viral #uktiktok #mumsoftiktok #mumtok #90skids #momof4 #mumlife #momsoftiktok #babiesoftiktok #irishtwins ♬ original sound - vlsxp08

Izraz "irski blizanci" nastao je krajem 19. stoljeća kao omalovažavajući izraz povezan s imigracijom Iraca u Sjedinjene Države. Implikacija je bila da su grupe braće i sestara s razmakom manjim od godinu dana negativna karakteristika velikih irskih katoličkih obitelji. Selinin video, koji je objavljen pod korisničkim imenom @s31nla, postao je viralan, skupivši preko 530.000 lajkova. Korisnici TikToka pojurili su u komentare kako bi podijelili svoja razmišljanja, a mnogi su bili zbunjeni kako se Selina uspjela nositi s tim.

Jedna osoba je napisala: "Kako si živa?!" Druga je osoba dodala: "Bila je godina razmaka između moje dvije kćeri, ti dani kad su im nicali zubi i kada sam im redovito mijenjala pelene bili su ubojiti...nezaboravni". "Ja imam dva dječaka irska blizanca. Nisam znala koliko će to teško biti", napisala je još jedna mama. 

Mama koja ne razlikuje svoje blizanke osmislila super trik: 'Ovo funkcionira odlično'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije