Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajan trik

Trebate se riješiti masnoće od pečenja? Sve što vam treba je - aluminijska folija

Facebook
16.12.2021.
u 09:12

Mnogi su otkrili da su se na razne načine rješavali masti, ali da je ovo svakako jedan od lakših.

Iako je mast odlična za pečenje, može biti grozna za čišćenje. Bacanje u sudoper nikako se ne preporučuje jer može začepiti cijevi i stvoriti niz problema. No, kada je vruća, bacanje u smeće također nije preporučljivo, prenosi Metro.

Jedna žena smislila je odlično i jednostavno rješenje za ovaj problem. U objavi na Facebooku napisala je:

"Tek sam danas ovo doznala. Trebate baciti vruću mast u smeće? Aluminijsku foliju složite u sudoper prema odljevu za vodu, izlijte mast i pričekajte da se ohladi, a zatim jednostavno bacite u smeće."

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6

 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Dodala je i dvije fotografije kojima je pokazala kako izgleda aluminijska folija i mast koja se stvrdnula. Njezina ideja brzo je postala viralna i prikupila više od 200 tisuća lajkova.

Mnogi su otkrili da su se na razne načine rješavali masti, ali da je ovo svakako jedan od lakših.

Istraživanje pokazalo: Ovo je najstresniji dio blagdana, slažete li se?

Komentara 2

DU
Deleted user
09:18 16.12.2021.

Bacanjem masti u smeće nije problem rješen. U Kini skupljaju ulja i masti, te ih koriste kao sirovinu za prozvodnju dodatka do goriva za kamione, traktore i automobile.

LU
Luno
10:09 16.12.2021.

Skupljaju i kod nas. Točiti u plastičnu bocu i kad je puna odnijeti na ininu benzinsku (ne svaku, ima popis na web stranici)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije