Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradna igra za pretplatnike Premiuma

Osvojite prijenosno računalo pretplatom na Premium

Premium
Foto: Promo foto
1/2
01.06.2016.
u 08:30

Godišnjom pretplatom na Premium sudjelujete u nagradnoj igri te možete osvojiti prijenosno računalo Lenovo

Premium Večernjeg lista nudi vam svakodnevno članke  o aktualnim temama u zemlji i svijetu, otkriva pravu pozadinu priča te što o trenutnoj političkoj i gospodarskoj situaciji misle ključni ljudi u državi i vodeći hrvatski kolumnisti kao što su Nino Raspudić, Marinko Jurasić, Zvonimir Despot, Dražen Čurić, Ivan Hrstić te brojni drugi.

Ove godine potvrdu za svoj rad od struke dobili su i Večernjakovi autori Sandra Veljković, za istraživačko novinarstvo, i Hassan Haidar Diab, za pisano novinarstvo, čije članke također možete pronaći u Premium sadržaju.

Godišnjom pretplatom na Premium:

  • dobivate pristup vrhunskom online sadržaju
  • štedite 121 kn
  • postajete član Kluba pretplatnika unutar kojeg ostvarujete kontinuirane popuste i pogodnosti
  • možete osvojiti prijenosno računalo Lenovo B50-80

>>Preplatite se na Premium

Prijenosno računalo Lenovo B50-80 podjednako je namijenjeno za poslovne potrebe kao i za multimediju. Odličan je odabir svima koji trebaju potpunu funkcionalnost u poslovnom okruženju po povoljnoj cijeni, a možete ga pronaći kod našeg partnera HGSPOT informatika.

HGSPOT informatika danas je poznata kao kvalitetna i pouzdana trgovina računala, računalne opreme i potrošačke elektronike. S trgovinama u Zagrebu (Utrine), Splitu, Rijeci i Vinkovcima, te odličnim web shopom, HGSPOT je i dalje prvi odabir pri nabavci informatičke opreme.

Bitno je kod HGSPOT ponude istaknuti da se vodi  svakodnevna briga o širini ponude, konkurentnim cijenama i o probiru roba kako bi svaki kupac, bez obzira na zahtjeve i preferencije mogao pronaći uređaj ili uslugu koja mu odgovara.

HGSPOT svoju web prodaju kupcima prezentira na stranici www.hgshop.hr. Posebnu kvalitetu web shopa nosi sinergija sa samim trgovinama i mogućnost preuzimanja roba u poslovnicama, transparentnost rada i za razliku od mnogih drugih web shopova, direktno raspolaganje robama s lagera.

 

Kako sudjelovati u nagradno igri?

U periodu od 1. do 30. lipnja preplatite se na godinu dana Premiuma, popunite obrazac u nastavku i sudjelujte u nagradnoj igri za prijenosno računalo Lenovo B50-80.

>>Pravila nagradne igre

Dobitnik prijenosnog računala je Josip Banović iz Zagreba. Čestitamo!

Želite prijaviti greške?