Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA KNEŽIJI

Biste li pristali? Žena iznajmljuje stan u Zagrebu za 450 eura, ali je postavila jedan neobičan uvjet

Foto: Njuškalo
1/5
07.05.2024.
u 11:12

Stan je inače u Papovoj ulici 10, a svatko tko je zainteresiran mora u njemu boraviti minimalno godinu dana te dati klasičan polog u visini jedne najamnine

Za 450 eura mjesečno student koji to poželi može iznajmiti stan od 60 kvadrata na zagrebačkoj Knežiji koji je potpuno namješten, ima dvije spavaće sobe, balkon i sve sadržaje u blizini. Ali, jer u takvim situacijama često zna biti ali, ovaj oglas ima jedan uvjet, a to je da najmodavka povremeno prespava u tom stanu.

Ovaj zanimljivi oglas objavljen je na Njuškalu, a zasad još nije našao svog ''kupca''. Stan je inače u Papovoj ulici 10, a svatko tko je zainteresiran mora u njemu boraviti minimalno godinu dana te dati klasičan polog u visini jedne najamnine. Uz to, najmoprimac plaća i agencijsku proviziju u iznosu od 400 eura. 

1/5

- Cijena najma je 450 € jer postoji jedan uvjet kod najma (on se unaša u Ugovor) a to je da vlasnica koja živi u Splitu dolazi 2-3 puta godišnje na 2-3 dana u Zagreb i prespava u stanu. Ona je profesorica i dolazi samo u vrijeme praznika tako da se u većini slučajeva mimoiđe s Najmoprimcima ali joj ne smeta ako su u stanu jer je ona u drugoj sobi tih par dana. Kome ne smeta normalna dobra vlasnica ukupno max 10 dana godišnje u stanu - piše u oglasu. 

Od sadržaja u blzini tu su dom zdravlja, ljekarna, vrtić, tržnica, veliki supermarket, mali dućani, voćarna, mesnica, postolar, Crkva... 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 10

LO
loraxy
11:56 07.05.2024.

Bože koja rupetina od stana...

Avatar razbojnik404
razbojnik404
12:56 07.05.2024.

Mi imamo jednu još genijalniju ponudu. Iz oglasa je bilo vidljivo da stan traži obitelj iz Njemačke. Ponuda je slijedeća - Draškovićeva ulica, I. kat, površina stana 34 četvorna metra, potpuno namješten. Mjesečno 1.900 €, plus struja, voda i plin, plus 120 € za parkiralište.

SA
sanikol
15:06 07.05.2024.

Ja bi se složio samo bi trebao znati koliko ima godina tj da li je za trošenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije